Banner 980x90

Skrīveru novada domes priekšsēdētāja Zālīša ienākumi pērn nav ievērojami mainījušies

Jelgava, 2.maijs, LETA. Skrīveru novada domes priekšsēdētāja Andra Zālīša ("Mēs Skrīveriem") atalgojums pašvaldībā pagājušajā gadā nav ievērojami mainījies, liecina Valsts ieņēmumu dienesta publiskotā amatpersonas deklarācija.

Alga pašvaldībā pērn bija vienīgie Zālīša ienākumi, sasniedzot 16 169 eiro, savukārt 2016.gadā domes vadītāja alga bija nedaudz mazāka - 16 048 eiro.

Skrīveru domes priekšsēdētājs pagājušajā gadā kļuvis par 2008.gada izlaiduma "Volkswagen Passat" īpašnieku, un vairs nav deklarējis 2001.gadā ražotu "Audi A4 Avant", kas viņa īpašumā bija kopš 2013.gada.

Domes priekšsēdētājs pērn bijis arī Zemgales plānošanas reģiona Attīstības padomes loceklis, kapitāldaļu turētāja pārstāvis SIA "Skrīveru saimnieks" un SIA "Vidusdaugavas SPAAO", kā arī darbojies pašvaldības Iepirkumu komisijā.

Zālītis nav deklarējis citus īpašumus, uzkrājumus un parādsaistības.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)