Banner 980x90

Skrīveru dome ļauj aprūpes centram 2017.gadā ņemto 4693 eiro aizņēmumu apmaksāt nākamgad

Rīga, 17.dec., LETA. Skrīveru novada dome ļāvusi sociālās aprūpes centram (SAC) "Ziedugravas" nākamgad izmaksāt 4693 eiro aizņēmumu, kas ņemts pērn un pašvaldības budžetā bija jāatdod jau šogad.

2017.gadā "Ziedugravās" bija jāveic avārijas izejas celtniecības darbi vienā no korpusiem, kam aprūpes centrā trūcis līdzekļu. Dome augustā no neparedzētiem līdzekļiem piešķīrusi centram 4693 eiro, ar nosacījumu, ka aizdevums tiks atmaksāts līdz 2018.gada 1.novembrim.

Taču arī šogad "Ziedugravas" kredītu nav spējušas apmaksāt, lūdzot domi pagarināt aizņēmuma termiņu.

Izskatot SAC iesniegumu Sociālo jautājumu komitejas, Finanšu un tautsaimniecības komitejas un domes sēdēs, deputāti lēma pagarināt aizņēmuma atmaksas termiņu. Domes lēmums liecina, ka visa kredīta summa "Ziedugravām" nākamgad būs jāatmaksā 11 maksājumos, katrs 426 eiro apmērā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)