Banner 980x90

Sieviete pakļūst zem pašas auto

Jelgava, 11.jūl., LETA. Vakar Aizkrauklē kāda sieviete pakļuvusi zem pašas automašīnas, mēģinot to apturēt, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Diāna Briede.

Policija vēl skaidro notikušā apstākļus, taču pēc sākotnējās informācijas automašīnai "Opel", kas atradās stāvlaukumā pie kādas kafejnīcas, nebija nofiksēta stāvbremze, un transportlīdzeklis sācis ripot. 1975.gadā dzimusī sieviete mēģinājusi auto apturēt un pakļuvusi zem tā.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta informācija liecina, ka cietušās atbrīvošanai bija nepieciešami pneimatiskie instrumenti. Sieviete nodota Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem, kas viņu nogādājuši slimnīcā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)