Banner 980x90

SIA BALTYRE LATVIA – riepas, diski un kameras visa veida tehnikai

Plašākā visa veida riepu izvēle Jelgavā pieejama SIA Baltyre Latvia, kas ir lielākais visu veidu jaunu riepu, disku un kameru importētājs Latvijā

Plašākā visa veida riepu izvēle Jelgavā

Plašākā visa veida riepu izvēle Jelgavā pieejama SIA Baltyre Latvia, kas ir lielākais visu veidu jaunu riepu, disku un kameru importētājs Latvijā. Riepu noliktavā Jelgavā uz vietas patstāvīgi atrodas plašs dažādu ražotāju populārāko izmēru riepu klāsts.

Uzņēmums piedāvā jaunas, kvalitatīvas dažāda veida riepas Jelgavā: moto riepas, vieglo automašīnu riepas, komerciālā transporta riepas, kravas mašīnu riepas, lauksaimniecības tehnikas riepas, industriālās tehnikas riepas, meža tehnikas riepas un dažāda veida zāles pļāvēju riepas.

Izvērtējot katra klienta vajadzības, profesionālie tirdzniecības pārstāvji ieteiks atbilstošākās riepas. Preces ērti var pasūtīt internetveikalā – https://www.baltyre.lv, operatīva preču piegāde visā Latvijā 1 darba dienas laikā. 

Vairāk informācijas: http://baltyre.lv/taxonomy/term/all

Kravas automašīnu riepas Jelgavā

Kravas automašīnu riepas Jelgavā ir iespējams iegādāties SIA Baltyre Latvia. Plašs kravas riepu sortiments, dažādi populārākie riepu izmēri pieejami patstāvīgi uz vietas noliktavā.

SIA Baltyre Latvia ir oficiālais Nokian kravas riepu, Matador kravas riepu un Cordiant kravas riepu pārstāvis Latvijā. Pieejamas gan Nokian ziemas kravas riepas, gan Nokian vissezonas kravas riepas, Matador vissezonas kravas riepas, Cordiant vissezonas kravas riepas, kā arī citu ražotāju kravas riepas.

Vairāk informācijas: http://baltyre.lv/taxonomy/term/all?f%5B0%5D=field_product_category%3A12

Lauksaimniecības tehnikas riepas 

SIA Baltyre Latvia piedāvā lauksaimniecības tehnikas riepas par izdevīgām cenām. Premium klases segmenta Trelleborg lauksaimniecības riepas, Mitas lauksaimniecības riepas, kā arī Firestone lauksaimniecības riepas, kuru ražošanas procesā tiek izmantota novatoriska tehnoloģija.

Šīs lauksaimniecības riepas ir iespējams lietot ar pazeminātu gaisa spiedienu, jo tām ir elastīgākas riepu sānu malas. SIA Baltyre Latvia piedāvā arī vidējas klases segmenta Cultor lauksaimniecības riepas un budžeta klases Ozka lauksaimniecības riepas, Tianli lauksaimniecības riepas un TVS lauksaimniecības riepas.

Vairāk informācijas: http://baltyre.lv/taxonomy/term/all?f%5B0%5D=field_product_category%3A13

Meža tehnikas riepas

SIA Baltyre Latvia pārdod kvalitatīvas Nokian meža riepas, Trelleborg meža riepas, Tianli meža riepas un Voltyre meža riepas. Ir iespējams iegādāties dažāda izmēra un modeļa riepas visa veida un lieluma meža tehnikai. 

Vairāk informācijas: http://baltyre.lv/taxonomy/term/all?f%5B0%5D=field_product_category%3A10

Pilns riepu serviss Jelgavā

SIA Baltyre Latvia tiek piedāvāts pilns riepu serviss Jelgavā. Uzņēmums veic jebkādas sarežģītības riepu montāžas, remonta un vulkanizācijas pakalpojumus Jelgavā. Zinošie riepu servisa darbinieki sniedz konsultācijas klientiem par montāžas un remonta jautājumiem.

Servisa telpa un to aprīkojums ļauj visus nepieciešamos darbus veikt visa veida transportam un tehnikai: vieglajām automašīnām, komerciālajam transportam, kravas mašīnām, lauksaimniecības tehnikai, industriālajai tehnikai un meža tehnikai.

Vairāk informācijas: http://baltyre.lv/serviss

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)