Banner 980x90

Sanitārās telpas aprīkojums no "Berendsen"

Katram darbiniekam gribas, lai viņa darba vide ir omulīga, tīra un patīkama. Tas nozīmē, ka uzņēmumā ir jāpadomā arī par to, kādā stāvoklī atrodas sanitārā telpa.

Par laimi, mūsdienās vairs pašiem nav jāuzņemas sanitārās telpas tīrīšanas darbi, jo ar tiem veiksmīgi tiks galā pakalpojumu servisi. Viens no variantiem ir A/S "Berendsen Tekstila Serviss", kas jau vairāku gadu garumā nodrošina augstākās kvalitātes  uzkopšanas servisa pakalpojumus un arī atbilstošu telpu aprīkojumu.

Ja vēlaties, lai arī sanitārās telpas būtu maksimāli komfortablas, tad ir nepieciešams atbilstošs telpas aprīkojums. A/S "Berendsen Tekstila Serviss" piedāvā tādas lietas kā gaisa atsvaidzinātāju, tualetes birstes, asu priekšmetu savākšanas konteineri, papīra salvešu turētāju, automātisko papīra ruļļu turētāju un daudz ko citu. Kompānijai rūp, lai tualešu telpa atbilstu maksimālām higiēnas prasībām. Un, protams, nevienā tualetē neiztikt arī bez roku dezinfekcijas želejas vai putām. Svarīgi, lai šādi līdzekļi maksimāli ātri žūst un ir maigi, kā arī tajā pašā laikā sniedz maksimāku dezinfekciju pret dažādiem  mikrobiem.

Sadarbojoties ar A/S "Berendsen Tekstila Servisu", Jūs iegūsit:
- mūsdienīgu sanitāro telpu higiēnas aprīkojumu par labām cenām;
- pilnu apkalpošanas servisu;
- ietaupīsit laiku, ko prasa sanitārās telpas uzkopšanas darbi;
- varēsit izvēlēties savai gaumei tuvāko higiēnas preču vizuālo tēlu (no pietiekoši plašās krāsu gammas);
- nepieciešamības gadījumā saņemsit nozares profesionāļu konsultācijas telpu uzkopšanas jomā.

Ieskatieties A/S "Berendsen Tekstila Serviss" mājaslapā un uzziniet arī par citiem lieliskiem piedāvājumiem, kas padarīs Jūsu ikdienu darba telpās daudz krāsaināku un patīkamāku. Atgādināsim, ka šis uzņēmums ir ar plašu atpazīstamību un ar 20 gadu pieredzi maināmo paklāju jomā. 

Uzņēmums sadarbojas ar plašu klientu loku dažādās Latvijas pilsētās, sniedzot savus pakalpojumus, lai daudzu cilvēku darba viete būtu tīra, sakopta un aprīkota pat atbilstoši pašu prasīgāko klientu interesēm. Tās ir atpazīstamas rūpnīcas, restorāni, veikali, skaistumkopšanas saloni, viesnīcas un citas iestādes.

Izvēlieties A/S "Berendsen Tekstila Servisa" pakalpojumus un aizmirstiet par problēmām ar sanitārās telpas aprīkojumu! Un atcerieties, ka šīs firmas tualešu aprīkojums noteikti būs pa prātam katram klientam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)