Banner 980x90

Sākušies būvdarbi uz valsts reģionālā autoceļa Rīgas HES-Jaunjelgava 

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Pirmdien, 5.oktobrī, sākušies būvdarbi uz valsts reģionālā autoceļa Rīgas HES-Jaunjelgava posmā no krustojuma ar autoceļu Bauska-Linde līdz Enkurniekiem jeb krustojumam ar valsts vietējo autoceļu Enkurnieki-Birzgale astoņu kilometru posmā, aģentūru LETA informēja "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

Remontdarbu posms atrodas Ķeguma novada Birzgales pagasta teritorijā.

Būvdarbu rezultātā tiks nomainīta autoceļa sega, tiks nojaukts un no jauna uzbūvēts tilts pār Dīriķupīti un nomainītas caurtekas ar kopējo garumu 650 metri, no tām piecas lielizmēra 120 metru kopgarumā.

Šobrīd jau ir sākta vecā seguma frēzēšana, un satiksme tiek regulēta ar luksoforu vienā līdz trim posmiem. Būvdarbus veic AS "A.C.B.", un to līgumcena ir 9,42 miljoni eiro. Projektu līdzfinansē ERAF.

Būvdarbi objektā turpināsies līdz pat nākamā gada augustam, kopumā tiem jānotiek 240 kalendārajās dienās. Ziemā saistībā ar nepiemērotiem laika apstākļiem plānots tehniskais pārtraukums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)