Banner 980x90

Saistībā ar izdienas pensiju ieviešanu liela darbinieku aizplūšana NMPD netiek prognozēta

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv

Izdienas pensijā nākamajā gadā dosies tikai tie darbinieki, kuriem to pieprasa veselības stāvoklis, prognozēja jaunā Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) direktora pienākumu izpildītāja, jaunā Katastrofu medicīnas centra vadītāja Sarmīte Villere.

Kā aģentūrai LETA intervijā norādīja Villere, sākotnēji šķitis, ka saistībā ar izdienas pensijām no nākamā gada "būs ūdenskritums" - "visi aizies prom un mēs nezināsim, kā rīkoties".

Viņa stāstīja, ka reģionālo centru vadītājiem ticis uzdots apzināt tos darbiniekus, kuri plāno doties izdienas pensijā, lai plānotu, ar ko viņus aizstāt. "Šo cilvēku skaits nav tik liels, un masveida demaršs mums nedraud," piebilda Villere.

Tie, kuri ir spējīgi strādāt, turpinās strādāt, un pārsvarā izdienas pensijā dosies tie darbinieki, kuriem to prasa veselības stāvoklis. "Šī pavērsiena dēļ mūsu situācija nepasliktināsies," pārliecināta bija pienākumu izpildītāja.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)