Banner 980x90

Rīko Veselības skrējienu apkārt Jaunjelgavai

Jelgava, 27.jūn., LETA. 8.jūlijā notiks Veselības skrējiens apkārt Jaunjelgavai, kurā aicināti piedalīties gan skriešanas, gan nūjošanas entuziasti, aģentūra LETA uzzināja Jaunjelgavas novada pašvaldībā.

Garākā distance paredzēta deviņu kilometru garumā, īsākā distance būs 300 metru gara un paredzēta bērniem līdz septiņu gadu vecumam. Veselības skrējiens notiks pa asfaltu un lauku ceļiem Jaunjelgavas novada teritorijā, trase būs marķēta, savukārt bērni skries pa Jaunjelgavas vidusskolas stadionu. Trasē būs izvietots viens dzeršanas punkts.

Pulcēšanās skrējienam notiks no plkst.9.30 pie Jaunjelgavas vidusskolas.

Apbalvoti tiks labākie sportisti gan skriešanas, gan nūjošanas disciplīnās.

Pašvaldībā uzsver, ka sacensību organizatori nav atbildīgi par dalībnieku iespējamām traumām vai veselības traucējumiem sacensību laikā. Katrs sacensību dalībnieks uzņemas pilnu atbildību par savas veselības atbilstību distances veikšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)