Rīgā atklāta jauna, gaumīga e-picērija
Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja uzņēmuma pārstāvji, Bērziņu ģimene jau vairākās paaudzēs var lepoties ar meistarīgiem pavāriem, kas pieprot savu arodu. Nu receptes, kas tapušas ģimenes svētku reizēs un īpašās "meistardarbnīcās" ģimenes un draugu lokā, apkopotas un pilda "Pica Rīga" piedāvājumu klāstu. Oriģinālās picas, kurām līdzīgas nav atrodamas nedz citviet Rīgā, nedz ārpus Latvijas robežām, turpmāk būs pieejamas gurmāniem Teikā, Čiekurkalnā, Purvciemā, Pļavniekos, Dreiliņos, Dārzciemā, Rīgas centrā, Juglā, Mežciemā, Grīziņkalnā, Mežaparkā, Berģos, Bukultos un Priedkalnē.
"Picas dzimtenē Itālijā to sauc par cornicione, labākie picas meistari – amerikāņi to sauc par crust, latviešu valodā tas varētu skanēt – picas kraukšķis jeb picas garoziņa. Mūsu picas noslēpums slēpjas tajā, ka picas maliņa ir tāda pati kā tās apakšiņa – īpaši plāna un kraukšķīga," stāsta "Pica Rīga" veidotājs Normunds Bērziņš.
Jaunās e-picērijas gardumi ne vien radīti vietējai gaumei, bet īpaši uzsver svaigu, augstvērtīgu un īpaši izmeklētu sastāvdaļu izmantošanu.
"Mums ir svarīga kvalitāte, nevis kvantitāte, tāpēc, izvēloties produktus, varam apčubināt katru salātu lapiņu un pārcilāt katru tomātiņu, lai pie klienta nonāktu pati labākā maltīte. Turklāt mēs cenšamies izmantot tikai vietējos produktus, izņēmums ir kāda īpaši eksotiska garšviela vai citas, Latvijā nepieejamas sastāvdaļas. Īpaši lepni esam par mūsu sadarbības partneriem, kas piegādā gardu gaļu no Latvijas laukiem," uzsver "Pica Rīga" veidotāja Eva Broda – Bērziņa.
Šobrīd www.picariga.lv tiek piedāvātas 10 veidu picas, kas pieejamas TIKAI uz pasūtījumiem. Sekojot uztura tendencēm, picu klāstu papildina arī uzkodas – dažādi bezglutēna čipsi ar jūras sāli. Nākotnē katrai picai plānots piemeklēt atbilstošu vīnu.
Uz sarakstu