Banner 980x90

Remontdarbos Pļaviņu novada ģimnāzijā ieguldīs 147 602 eiro

Jelgava, 6.jūl., LETA. Pļaviņu novada ģimnāzijā notiek apjomīgi remontdarbi, kuri turpināsies visas vasaras garumā un izmaksās 147 602 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), aģentūra LETA uzzināja Pļaviņu novada pašvaldībā.

Ēkā plānota centrālo ieejas kāpņu atjaunošana, galvenās kāpņu telpas remonts un kāpņu atjaunošana. Tiks veikti elektroinstalācijas atjaunošanas darbi, gaismekļu, elektrisko sadaļņu, vadības ierīču un kabeļu nomaiņa.

Darbus skolas ēkā veic SIA "Rufs" no Gulbenes novada, kas bija vienīgais pretendents pašvaldības iepirkumā un remontu apņēmies veikt par 62 818 eiro bez PVN.

Šovasar turpināsies arī pagājušajā gadā sāktā skolas teritorijas labiekārtošana - iekšpagalma, piebraucamā ceļa no Raiņa ielas, autostāvvietas un gājēju celiņu bruģēšana. Iekšpagalmā nereti notiek skolas pasākumi, un tagad vieta kļūs vēl piemērotāki svētkiem un ērta ikdienai, uzsver pašvaldībā.

Arī iepirkumā par bruģēšanu par darbu veicēju izvēlēta SIA "Rufs". Kopumā iepirkumā startēja astoņi pretendenti, bet uzņēmuma 59 167 eiro bez PVN piedāvājums atzīts par labāko.

Kopumā ar SIA "Rufs" noslēgti līgumi par 121 985 eiro bez PVN, kas kopā ar PVN ir 147 602 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)