Banner 980x90

Reidā Zemgalē autovadītājiem noformēti 123 administratīvā pārkāpuma protokoli

Rīga, 26.marts, LETA. Reidā, kas noticis aizvadītajā sestdienā, Zemgales reģionā policijas darbinieki noformējuši autovadītājiem 123 administratīvā pārkāpuma protokolus, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Ieva Sietniece.

Reida laikā pārbaudīti 4004 transportlīdzekļu vadītāji. Kopumā reida laikā noformēti 123 administratīvā pārkāpuma protokoli, no tiem Jelgavas pusē 39, Jēkabpilī un apkārtnē 37, Tukumā 19, Dobelē 13, Aizkrauklē astoņi, bet Bauskā.

Liela daļa - 35 no protokoliem - autovadītājiem noformēti par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu. Savukārt par transportlīdzekļu vadīšanu alkohola reibumā noformēti septiņi protokoli.

Reida laikā Bauskā policistu uzmanību pievērsis kāds autovadītājs, kurš vadīja automašīnu "BMW". Apturot transportlīdzekli, vīrietis policistiem uzrādījis sveša cilvēka vadītāja apliecību, kas pieteikta kā zagta. Vīrietis bijis acīmredzamā alkohola reibumā, uzvedies agresīvi, atteicies no alkohola pārbaudes veikšanas, tāpēc tika nogādāts medicīnas iestādē. Pret vīrieti sākts kriminālprocess.

Savukārt Viesītes novadā, uz ceļa Jēkabpils-Nereta, policistu uzmanību pievērsis pārgalvīgs motocikla "Yamaha" vadītājs, kurš traucies ar ātrumu 164 kilometri stundā vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 90 kilometri stundā. 1998.gadā dzimušajam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)