Banner 980x90

"DIP DAP" – aktuāli mazākajiem riteņbraucējiem Latvijā 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Aizrautīgi, droši, kvalitatīvi un skaistu dizainu – tādi ir Latvijā ražotie "DIP DAP" koka skrejriteņi jeb līdzsvara riteņi jaunākiem bērniem. "DIP DAP" divriteņi ir bez pedāļiem vai papildus ritenīšiem, kas tādā veidā attīsta līdzsvara izjūtu un koordināciju bērniem vecumā no 1,5 līdz 5 gadiem. Mazais riteņbraucējs būs sajūsmā par jaunatklātajām iespējām pārvietoties ar "DIP DAP" riteni.

Visas koka rotaļlietas "DIP DAP" ir radītas, lai būtu ne tikai aizraujošas un attīstību veicinošas bērniem, bet arī ar draudzīgām īpašībām gan bērniem gan arī dabai.
Publicitātes fotoPublicitātes foto


"DIP DAP" riteņu modeļu piedāvājums ir plašs – katrs atradīs savai gaumei piemērotāko. Riteņi pieejami divos izmēros. "DIP DAP MINI" ritenis ir ar 10-collīgām riepiņām un būs piemērots bērniem no 1,5 līdz 4 gadiem. Savukārt "DIP DAP" ritenis ar 12 collu riepām pielāgots bērniem vecumā no 3 līdz 5 gadiem. Iepazīties tuvāk ar visiem piedāvātajiem modelīšiem vari ŠEIT

"DIP DAP" riteņu priekšrocības:
- visas koka rotaļlietas "DIP DAP" ir radītas, lai būtu ne tikai aizraujošas un attīstību veicinošas bērniem, bet arī ar draudzīgām īpašībām gan bērniem, gan arī dabai. Koka detaļas ir apstrādātas ar dabisku materiālu – linsēklu eļļu. Un izmantotās krāsas ir uz ūdens bāzes – nekaitīgas bērniem un apkārtējai videi;
- līdzsvara ritenim ir gumijas pumpējamas riepas uz metāla diskiem ar gultņiem, kas nodrošina riteņa vieglu ripošanu arī tādās vietās kā smilšainās kāpas vai zālājā;
- tas ir viegls un pielāgojams bērna augumam ar maināmu sēdeklīša augstumu;
- unikālais stūres savienojums pasargā no bērna pirkstu traumēšanās un ierobežotais stūres pagriešanas leņķis nodrošina papildus stabilitāti un drošumu.

Pieredzē dalās Miks Šveiduks, kurš "DIP DAP" koka līdzsvara riteni iegādājies dēlam:
"Mana pieredze ar "DIP DAP" koka skrejriteni ir visnotaļ pozitīva. Uzreiz varu teikt, ka pēc braukāšanas ar " DIP DAP " mans puika ar minamo velosipēdu iemācījās braukt nedēļas laikā. Kad iegādājos " DIP DAP", dēlam bija trīs gadi, un jau pēc pirmās pus dienas puika pats mācēja iestumties un noturēt līdzsvaru, tāpēc man šķiet, ka šie braucamrīki labi noder bērna fiziskās formas attīstībai. Tā kā mūsu ģimene iespēju robežās ir zaļi domājoša, es novērtēju, ka skrejritenis ir gatavots no dabiskiem materiāliem — koka, kas apstrādāts ar linsēklu eļļu.

Tāpat ļoti patīk, ka šis ritenis, salīdzinot ar klasisko velosipēdu, ir krietni, krietni vieglāks, līdz ar to nav problēmu, ja gadās to panēsāt. Dodoties pastaigās, ir ērti, ka bērns var braukt ar riteni, jo citādi mazās kājas netiek līdzi. Ja ir kāds, kurš satraucas par neierasto stūres mehānismu, tā nebūt nav problēma. Tā kā mazi bērni mēdz būt ļoti neuzmanīgi, tieši parastā velosipēda stūre radīja problēmas, kas grozījās uz visām pusēm.

Tā kā šim ritenim ir atbalsta punkti abās pusēs, bērns brauc taisni, un samazinās risks nogāzties. Lai arī neesam tādi ekstrēmisti, kuri savu bērnu laistu pa stāvu kalnu lejā, ķiverīte vienalga tika izmantota. Jebkurā gadījumā – "Dip Dap" iegādi iesaku apsvērt ikvienam vecākam, kuram ir mazs bērniņš, jo ieguvums būs liels!"


"DIP DAP" piedalīsies Latvijas lielākajā izstādē bērniem un vecākiem "Bērnu pasaule 2017", kas notiks no 31. marta līdz 2. aprīlim Ķīpsalas hallē. Būsiet laipni gaidīti "DIP DAP" stendā, lai klātienē iepazītos ar visiem piedāvātajiem līdzsvara riteņu modeļiem un to aksesuāriem. Kā arī izstādes laikā prezentēsim lielisko koka "DIP DAP" moduļu māju, kas būs interesanta gan meitenēm, gan puišiem.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)