Banner 980x90

"Akurāta" telšu noma – kvalitātes un izdevīgas cenas apvienojums

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Rudens nav šķērslis pasākumu rīkošanai brīvā dabā. Tieši pretēji – krāsām bagātais gadalaiks paver jaunas iespējas aktivitātēm, tematiskām ballītēm, ražas svētku svinēšanai. 

Rīkojot svinības laukā, vairāk uzmanības jāpievērš nepieciešamajam aprīkojumam, lai jūs un jūsu viesi justos ērti. Trauki, galds un krēsli, grils gaļas cepšanai un citi piederumi – ar to varētu pietikt, ja zināt, ka pasākuma dienā būs labvēlīgi laikapstākļi. Taču tā kā nokrišņi mēdz mūs pārsteigt nesagatavotus, tad laikus sagādāt jumtu virs galvas rudenī ir īpaši ieteicams. "Akurāta" telšu noma ir vislabākais risinājums šādām reizēm! Teltis ir ērtas, mobilas, viegli uzstādāmas. 

Kad nomāt telti pasākumam?
Telšu noma ieteicama, ja rīkojat
- dārza svētkus,
- dzimšanas dienas svinības,
- korporatīvos pasākumus,
- valsts svētku svinības,
- prezentācijas,
- gadatirgus u.c.

Ja izvēlaties telšu nomu, jums vispirms jāapzina, cik daudz cilvēkiem tā būs nepieciešama. Pasākumu aprīkojuma serviss "Akurāts" iesaka rēķināt apmēram 2 m² platību vienai personai. Tas radīs ērtus apstākļus bez saspiestības sajūtas. 

Kādu telti izvēlēties? 
"Akurāta" noliktavās ir ārkārtīgi plašs piedāvājums, sākot no 9 m² līdz pat 1500 m² lielām teltīm. 

Populārākās mazās un vidēja izmēra teltis ir
- 3 m x 3 m (9 m²),
- 5 m x 5 m (25 m²),
- 5 m x 5 m ar konusveida jumtu (25 m²),
- telts "Zvaigzne" (nosegtā lietderīgā platība 50 m²). 

Lielai daļai "Akurāta" telšu ir iespējams individuāli pielāgot to platību:
- 10 m x 10 m – 40 m (pielāgojama platība no 100 līdz 400 m²), 
- 10 m x 10 m – 130 m (pielāgojama platība no 100 līdz 1300 m²),
- 12 m x 10 m – 25 m (pielāgojama platība no 120 līdz 300 m²),
- 20 m x 10 m – 75 m; (pielāgojama platība no 200 līdz 1500 m²),
- 20 m x 10 m – 20 m ar stikla vai plastikāta sienām (pielāgojama platība no 200 līdz 400 m²).

Pilna servisa telšu noma
Aprīkojums bieži vien vajadzīgs tikai dažiem pasākumiem gadā, tādēļ nav lietderīgi to iegādāties pašiem. Risinājums ir "Akurāta" telšu noma – pilna servisa pakalpojums.  

Uzņēmums teltis piegādās jūsu norādītajā laikā un jebkurā vietā Latvijā. "Akurāta" komandas speciālisti nodrošina arī aprīkojuma uzstādīšanu un demontāžu pēc pasākuma. Teltis vienmēr ir tīras, jo par tām regulāri rūpējas un pienācīgi uztur. 

Pilna servisa pakalpojumi sniedz jums iespēju nomāt arī nepieciešamo papildaprīkojumu pasākumam, piemēram, gāzes sildītājus, galdus, krēslus, dienasgaismas lampas, dārza mēbeles u.c. Ar visu pasākumu aprīkojuma plašo klāstu iespējams iepazīties uzņēmuma tīmekļvietnē akurats.lv.

"Akurāta" darbinieki labprāt sniegs jums konsultācijas neskaidrību gadījumā un palīdzēs izvēlēties piemērotāko risinājumu rudenīgi krāšņam un bagātīgam pasākumam! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)