Banner 980x90

Pļaviņu novada domes priekšsēdētājs Lukss atalgojumā pērn saņēmis 15 009 eiro

Jelgava, 13.apr., LETA. Pļaviņu novada domes priekšsēdētāja Aigara Luksa (V) kopējais atalgojums domē 2017.gadā bijis 15 009 eiro, liecina Valsts ieņēmumu dienesta publiskotā amatpersonas deklarācija.

Par domes priekšsēdētāju Lukss ievēlēts jūnijā, un jaunajā amatā nopelnījis 15 009 eiro. Tāpat pagājušajā gadā viņš saņēmis 3495 eiro pabalstu un guvis 110 eiro ienākumus no Pārtikas un veterinārā dienesta.

Lukss nav deklarējis uzkrājumus un parādsaistības, taču viņam pieder zemesgabali Pļaviņu un Krustpils novados, dzīvoklis Madonas novadā un zemes un ēkas īpašums Krustpils novadā. Tāpat viņa īpašumā ir 2005.gada izlaiduma automašīna "Volvo XC70", motocikls "Yamaha XVS 1100", kā arī piekabe, kuģa motors, motorlaiva un vairākas airu laivas.

Līdz ar amatiem domē Lukss deklarējis Zemgales plānošanas reģiona Attīstības padomes dalībnieka, kā arī pirtnieku kopas "Kadiķītis" valdes locekļa amatu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)