Banner 980x90

Pļaviņu novada dome apstiprinājusi deputātes pilnvaras Modrītei Bičevskai

Rīga, 23.aug., LETA. Pļaviņu novada dome ceturtdien ārkārtas sēdē apstiprināja deputātes pilnvaras Modrītei Bičevskai ("Vidzemes partija"), aģentūru LETA informēja domes pārstāve Santa Vucāne.

Bičevska stājās sava partijas biedra Andreja Kačkāna vietā, jo viņš jūlija beigās lūdza izbeigt deputāta pilnvaras pirms termiņa.

Pļaviņu novada vēlēšanu komisija likumā noteiktajā kārtībā bija sanākusi kopā, lai lemtu par nākamā kandidāta izvirzīšanu. Saskaņā ar 2017.gada pašvaldību vēlēšanu rezultātiem "Vidzemes partijas" sarakstā pēc jau ievēlētajiem domes deputātiem lielāko balsu skaitu saņēmusi deputāta amata kandidāte Vija Miķelsone, pēc viņas - Modrīte Bičevska.

Tā kā Miķelsone no deputāta amata atteicās, pildīt deputāta pienākumus uzaicināja deputāta kandidāti Bičevsku, kura piekrita uzņemties deputāta pienākumus.

Dome apstiprinājusi Bičevskas deputāta pilnvaras ar 29.augustu, tāpat viņa ievēlēta Finanšu un teritoriālās attīstības komitejas sastāvā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)