Banner 980x90

Pļaviņās par 85 295 eiro likvidē pavasara plūdu sekas

Ventspils, 2.aug., LETA. Pļaviņās tiek atjaunotas šī gada pavasarī plūdos cietušās vietas, šim mērķim izlietojot 85 295 eiro, aģentūru LETA informēja Pļaviņu novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Sanita Kitajeva.

Pie jauniešu iniciatīvu centra "Ideja" un Pļaviņu Mūzikas skolas tiek atjaunota plūdu laikā izskalotā un bojātā piebrauktuve, gājēju celiņi un zaļā zona. Mūzikas skolā remonts tiek veikts divās tehniskajās telpās, ko skāra pavasara pali.

Tāpat tiks labotas izskalojumu vietas laukumā pie sociālā aprūpes centra "Pļaviņas", atjaunota Dingas iela, Torņupītes krasti, kā arī ēkas pamati un lievenis Lielā Krasta ielā 11. Jaunā Krasta ielā (iepretim Daugavas 54a) notiks ielas un lietus ūdeņu novadsistēmas remontdarbi.

Drīzumā tiks atjaunots arī skeitparka virsējais segums.

Kopējās darbu izmaksas ir 85 295 eiro. Plūdos cietušās teritorijas atjaunošanai Ministru kabinets piešķīris mērķdotāciju 61 081 eiro apmērā no valsts budžeta programmas "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem". Mērķdotācija saņemta ar nosacījumu, ka pašvaldība darbu veikšanai no sava budžeta paredz 24 214 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)