Banner 980x90

Pļaviņās izveidots jauns 9928 eiro vērts bērnu rotaļu laukums

Ilustratīvs foto/ Foto: Aizkraukle24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Aizkraukle24.lv
Pļaviņās, Daugavas ielā 50, pie jauniešu iniciatīvas centra "Ideja" izveidots bērnu rotaļu laukums, kas izmaksāja 9928 eiro, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Rotaļu laukuma aprīkojumu - karuseli, divas šūpoles, atsperšūpoles un rotaļu kompleksu - piegādāja SIA "Mavericks".

Lai novērstu iespējamo aprīkojuma bojāšanu, laukumā tiks veikta videonovērošana. Pie rotaļu laukuma izvietoti lietošanas noteikumi.

Pašvaldība aicina Pļaviņu iedzīvotājus izmantot radītās iespējas bērnu aktīvai atpūtai vasarā, saudzīgi lietot rotaļu laukuma aprīkojumu, to nebojājot. Rotaļu laukums piemērots bērniem no trīs līdz 12 gadu vecumam.

Pašvaldība atgādina arī, ka par bērnu drošību rotaļu laukumos atbildīgi vecāki vai personas, kas pavada bērnus, par uzstādītā aprīkojuma drošumu - uzstādītāji divu gadu garantijas periodā un īpašnieki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)