Banner 980x90

Pļaviņās apvienos divas bērnudārza "Jumītis" filiāles

Jelgava, 16.marts, LETA. Pļaviņu pirmsskolas izglītības iestādes "Jumītis" filiāle "Rūķītis" tiks pievienota filiālei "Bērziņš", šodien ārkārtas sēdē lēmuši Pļaviņu novada domes deputāti.

Jau 2017.gada vasarā, deputātiem apsekojot novada izglītības iestādes, sāktas sarunas par nepieciešamām pārmaiņām "Rūķītī" un iespējamo pievienošanu filiālei "Bērziņš", bet šodien deputāti lēma par apvienošanu.

Pārmaiņas notikušas, lai nodrošinātu bērniem kvalitatīvu izglītību un mācību procesu, dotu iespēju apgūt zināšanas, prasmes un iemaņas kopā ar vienaudžiem, nevis jaukta vecuma grupā.

Plānots, ka "Rūķīša" bērni "Bērziņa" filiāles ēkā sāks mācības 1.septembrī. Telpas līdz mācību gada sākumam plānots atjaunot. Ēkā ir mūsdienīgāka vide un iespēja izmantot plašākas telpas dažādām izglītojošām, radošām nodarbēm un fiziskām aktivitātēm, norāda pašvaldībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)