Banner 980x90

Piekaramie griesti un to montāža - SIA "Būvelements"

Piekaramo griestu montāža ir jāuztic jomas profesionāļiem, jo to montēšanas darbs ir sarežģīts un specifisks. Lielākoties tiek uzskatīts, ka griesti ir otršķirīga interjera daļa, kurai netiek pievērsta īpaša uzmanība.

Piekaramo griestu montāža

Piekaramo griestu montāža ir jāuztic jomas profesionāļiem, jo to montēšanas darbs ir sarežģīts un specifisks. Lielākoties tiek uzskatīts, ka griesti ir otršķirīga interjera daļa, kurai netiek pievērsta īpaša uzmanība.

Tas ir maldīgs uzskats, jo griesti ne tikai rada priekšstatu par kopējo telpas veidolu, bet arī kalpo kā funkcionāls objekts – tie piešķir īpašu telpas akustiku, ir noturīgi pret triecieniem, mitruma piekļūšanu, atbilst higiēnas prasībām u.c. Piekaramo griestu montāža tiek uzsākta, nosakot izvēlētās telpas griestu līmeni, kam seko virkne citu rūpīgi veicamu darbu. 

Daudzi būvuzņēmumi ir atzinuši, ka piekaramo griestu montāža ir jāveic kvalificētiem speciālistiem – SIA "Būvelements"  ir uzņēmums, kurā darbojas piekaramo griestu montāžas speciālisti ar lielu pieredzi un augstiem standartiem darba veikšanā.

SIA "Būvelements" piedāvā ne tikai piekaramo griestu montāžu, bet arī dažāda veida iekšējos un ārējos apdares darbus. 

Lasiet vairāk: http://buvelements.lv/index.php/services

Piekaramie griesti

Piekaramie griesti gadu gaitā ir iemantojusī lielāku popularitāti – tie tiek izmantoti ne tikai biroju, veikalu un mācību iestāžu telpās, bet arī tie kalpo kā lielisks risinājums dzīvojamajās telpās. Piekaramo griestu pieprasījumu veicinājušas to sniegtās priekšrocības.

Griesti tiek uzstādīti, izmantojot karkasu no metāla, kas tiek piestiprināts pie pārseguma. Piekaramo griestu konstrukcijas – paneļi, kasetes, plāksnes vai latas – tiek uzstādītas uz karkasa. Gala rezultātā starp īsto griestu virsmu un piekaramajiem griestiem veidojas brīva iekšējā telpa.

Brīvo telpu ir iespējams izmantot lietderīgā veidā, ierīkojot gaismas ķermeņus, izvietojot tajā inženierkomunikācijas vai pat izveidot slēpni vai glabātuvi. Piekaramie griesti kalpo ne tikai, kā dekoratīvs telpas elements, bet arī ir lielisks aizsegs, lai no citu acīm paslēptu dažādus vadus, konstrukcijas u.c. Piekaramo griestu kopšana nesagādā problēmas – griestus ir ērti notīrīt un tas būs pa spēkam ikvienam.

SIA "Būvelements" speciālisti ir atraduši labāko risinājumu, kā kopt piekaramos griestus ikdienā – tie ir tīrāmi ar putekļusūcēju, lielākas nepieciešamības gadījumā var ņemt talkā mazgāšanas līdzekļus. Uzņēmums SIA "Būvelements" piedāvā dažādus piekaramo griestu risinājumus.

Lasiet vairāk: http://buvelements.lv/index.php/services-3/92-pakalpojumi

Stikla starpsienas

Stikla starpsienas – moderns interjera akcents, kas palīdz izveidot funkcionālu un ērtu vidi tirdzniecības vietās, birojos un dzīvojamajās mājās. Dzīvojamo māju īpašnieki īpaši iecienījuši stiklotas verandas, no kurām paveras brīnišķīga dabas ainava.

Stikla starpsienas nodrošina telpā plašumu un saules gaismas ieplūšanu. Elegants un vienkāršs risinājums, kad nepieciešams telpu atdalīt vai sadalīt vairākos vienumos – stikla sienas pilda funkciju un kalpo kā lielisks dizaina elements.

SIA "Būvelements" piedāvā stikla starpsienu un modelējamo starpsienu montāžas darbus, kurus veic pieredzējuši uzņēmuma darbinieki. Uzņēmuma speciālisti ieteiks labāko risinājumu stikla starpsienu montāžai, ņemot vērā visas klienta vajadzības un vēlmes. 

Lasiet vairāk: http://www.buvelements.lv/index.php/services-3/75-sienu-darbi 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)