Banner 980x90

Piecos laukumos Aizkraukles novadā izvietoti 64 jauni āra trenažieri

Jelgava, 20.sept., LETA. Sadarbībā ar Biržu pašvaldību Lietuvā, piecos laukumos Aizkraukles novadā izvietoti 64 jauni āra trenažieri, aģentūra LETA uzzināja novada domē.

Jaunie trenažieri ierīkoti pie Aizkraukles pagasta sākumskolas, Aizkraukles stadionā Draudzības krastmalā, tā dēvētajā mazajā stadionā - pie bērzu birzītes starp centru un jauno rajonu -, pretī Aizkraukles sporta centram un pludmalē. Plānots, ka pašvaldība rīkos arī praktiskas nodarbības trenažieru izmantošanā, kā arī seminārus par aktīvu dzīvesvietu.

Projekts īstenots Latvijas-Lietuvas pārrobežu sadarbības programmā, tā kopējās izmaksas Aizkrauklē ir 79 660 eiro, no tiem Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums - 67 711 eiro.

Pašvaldība aicina iedzīvotājus būt saudzīgiem, nedemolēt un nelauzt rīkus, ievērot drošību, darbojoties un vingrojot trenažieru laukumos. Pamatinformācija par pielietojumu ir redzama arī uz trenažieriem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)