Banner 980x90

Pašvaldība liek īpašniekiem nojaukt vairākus bīstamus objektus Koknesē

Jelgava, 25.apr., LETA. Iespējamiem mantiniekiem un īpašniekiem līdz 10.maijam jānojauc vairāki bīstami objekti Koknesē, lēmusi Kokneses novada domē.

Lai novērstu apdraudējumu sabiedrības drošībai un bojājumus Kokneses pagasta ainavai, Vērenes ielā 14 līdz pamatiem jānojauc dzīvojamā māja, kūts, šķūnis un saimniecības ēka. Dome uzlikusi par pienākumu izdarīt to iespējamiem īpašuma mantiniekiem, taču gadījumā, ja domes lēmums netiks ņemts vērā, pašvaldība nojaukšanas darbus organizēs pati, piedzenot līdzekļus no mantiniekiem.

Savukārt īpašumā Imantas par bīstamām atzīta māja un saimniecības ēka. Arī šajā gadījumā būvju nojaukšana jāorganizē īpašniekiem. Ja nekustamā īpašuma nojaukšanu līdz pamatiem organizēs pašvaldība, tad visi ar to saistītie izdevumi jāsedz ēku īpašniekiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)