Banner 980x90

Pašvaldība aicina pieteikties Kokneses novada svētkiem

Foto: Aizkraukle24.lv
Foto: Aizkraukle24.lv
2.jūlijā plkst.11.00 Kokneses novada svētku svinības tradicionāli iesāksies ar svētku dalībnieku gājienu, kuram pašvaldība aicina pieteikties dalībniekus, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Gājiens sāksies no Kokneses vidusskolas vārtiem un virzīsies uz pasākumu norises vietu - Kokneses estrādi.

Iestādes, uzņēmumi, biedrības, draugu kopas, pašdarbības kolektīvi var pieteikties gājienam līdz 28.jūnijam, padomājot par vizuālo noformējumu, kas sasauktos ar svētku moto "Te, kur Pērse ar Daugavu tiekas".

Gājiena noslēgumā, uzejot uz estrādes, katram kolektīvam būs jāizveido savdabīgs "stopkadrs", lai šo svētku mirkli iemūžinātu fotogrāfijā. Par interesanto "stopkadru" svētku dalībnieki aicināti domāt savlaicīgi.

Pieteikums gājienam jānosūta Kokneses kultūras nama direktorei Ingunai Strazdiņai uz e-pastu "inguna.strazdina@koknese.lv".

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)