Banner 980x90

"Pārnovadu uzņēmēju dienu" rīkošana Aizkraukles novada pašvaldībai izmaksās 4000 eiro

Jelgava, 15.febr., LETA. "Pārnovadu uzņēmēju dienu" organizēšana martā Aizkraukles novada pašvaldībai izmaksās 4000 eiro, liecina novada domes apstiprinātā tāme.

Puse no summas paredzēta semināru apmaksai, vēl 500 eiro nepieciešami apskaņošanai hallē, kur notiks galvenie pasākumi. Prezentācijas izdevumi plānoti 350 eiro apmērā, 225 eiro nepieciešami reklāmai.

Brīvprātīgajiem, kas palīdzēs pasākuma rīkošanā, par 125 eiro tiks nodrošinātas pusdienas, savukārt ēdināšana skolēnu mācību firmu pārstāvjiem izmaksās 150 eiro. Projekta koordinatora darba nodrošināšanai paredzēti 200 eiro.

Tāpat pašvaldība ieplānojusi līdzekļus dāvanām, ziediem, pateicībām.

Savukārt dalības maksā no pasākuma dalībniekiem pašvaldība iecerējusi iekasēt 1000 eiro.

Jau vēstīts, ka 17.martā un 18.martā Aizkraukles novada pašvaldība sesto reizi rīko "Pārnovadu uzņēmēju dienas 2017", pieteikties dalībai kurās var līdz marta sākumam.

17.martā ikviens aicināts piedalīties Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras organizētajā "Izaugsmes dienā2017", kas ir platforma un domnīca uzņēmēju, nevalstisko organizāciju, jauniešu un citu iesaistīto grupu izaugsmes, domāšanas un jaunrades veicināšanai ar mērķi pilnveidot ikdienā veicamos darba procesus uzņēmējdarbībā, izglītībā, kultūrā un sabiedriskajā darbībā. Šīs dienas mērķis ir provocēt domāšanu un veidot atziņas kopīgai līdzdarbībai pašvaldības izaugsmes veicināšanā. Tiks rīkotas paralēlas meistarklašu, semināru un lekciju sesijas četrām dažādām mērķauditorijām. "Izaugsmes diena 2017" notiks Aizkraukles novada vidusskolā, Lāčplēša ielā 21, no plkst.10 līdz 17.

Otrajā dienā, 18.martā, sporta centrā no plkst.9 līdz 15 notiks jau tradicionālā izstāde-gadatirgus, kurā aicināti piedalīties uzņēmēji, amatnieki, lauksaimnieki, nevalstiskās organizācijas, tūrisma informācijas centri, skolēnu mācību uzņēmumi un pašvaldības no visas Latvijas. Dienas gaitā dalībniekus aicināti prezentēt savus produktus un pakalpojumus, sniegt konsultācijas, organizēt konkursus, loterijas, degustācijas un produkcijas tirdzniecību. Izstāde-gadatirgus ir vieta, kur notiek pieredzes apmaiņa un jaunu kontaktu dibināšana. Atraktīvāko stendu īpašnieki tiks apbalvoti ar specbalvām.

Tāpat pasākumā uzņēmēji saņems pateicības balvas no Aizkraukles novada pašvaldības. Iedzīvotāji līdzīgi kā iepriekšējos gadus aicināti noteikt uzvarētāju nominācijā "Draudzīgākais klientam 2017", izvirzot sev tīkamāko Aizkraukles uzņēmēju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)