Banner 980x90

Par 88 861 eiro izbūvēts Kokneses Tūrisma centrs

Jelgava, 22.maijs, LETA. Koknesē atklāts par 88 861 eiro izbūvētais Tūrisma centrs, aģentūra LETA uzzināja Kokneses novada pašvaldībā.

Jaunajās telpās 1905.gada ielā apmeklētāji var iepazīties ar tūrisma pakalpojumu klāstu Kokneses novadā, vietējo amatnieku ražojumiem un suvenīru izvēli. Viena telpām būs vieta, kur pulcēties vietējiem uzņēmējiem dažādu pasākumu un semināru organizēšanai, savukārt pati lielākā telpa ir izstāžu zāle, kurā pašlaik apskatāma mākslinieka Alda Dobenberga gleznu izstāde.

Centrs ierīkots telpās, ko pašvaldība savā īpašumā ieguvusi pirms četriem gadiem.

Drīzumā pie ēkas plānots pabeigt arī auto stāvlaukuma ierīkošanu.

Projekta kopējās izmaksas ir 88 861 eiro, no tām 45 000 eiro ir Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai finansējums, bet 43 861 eiro - pašvaldības līdzekļi.

Jau vēstīts, ka 2016.gada beigās Kokneses novada domes deputāti centra būvniecībai lēmuši aizņemties 80 485 eiro Valsts kasē.

Aizņēmuma pamatsummas atmaksu pašvaldība plāno sākt 2018.gadā un atmaksāt līdz 2036.gadam.

Informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā liecina, ka darbus tūristu centrā veiks IK "RL Būvnieks". Uzņēmums izvēlēts no diviem pretendentiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)