Banner 980x90

Par 2000 eiro veidos televīzijas sižetus par Pļaviņu novada pašvaldības darbu

Jelgava, 16.janv., LETA. 2017.gada Pļaviņu novada pašvaldības budžetā 2000 eiro tiks paredzēti sižetu veidošanai par pašvaldības darbu, lēmuši novada domes deputāti.

Lēmums pieņemts, jo domē saņemts SIA "Latgales reģionālā televīzija" piedāvājums sadarboties sabiedrisko attiecību un sabiedrības informēšanas jomā. Televīzijas sadarbības projekts "Latvijas reģionālā televīzija" paredz skaidrot iedzīvotājiem svarīgus jautājumus, sekmēt dialogu starp pašvaldības vadītājiem, deputātiem un iedzīvotājiem.

Divu videostāstu veidošana mēnesī izmaksas 213 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli. Sižeti tiks pārraidīti "Re:TV", Latgales reģionālajā televīzijā un "RīgaTV 24".

Tāpat pašvaldības sadarbosies ar SIA "Radio 1", kas četru minūšu sižetu izgatavo par 130 eiro.

Deputāti lēmuši slēgt sadarbības līgumus ar abiem uzņēmumiem, video izveidošanai un pārraidīšanai atvēlot 2000 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)