Banner 980x90

Par 142 919 eiro veikti Klintaines pagasta administratīvās ēkas siltināšanas darbi

Rīga, 8.okt., LETA. Ir noslēgušies Pļaviņu novada pašvaldības struktūrvienību ēkas "Kūlīši" energoefektivitātes paaugstināšanas darbi Klintaines pagastā, kas kopumā izmaksājuši 142 919 eiro, aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Sanita Kitajeva.

"Kūlīšos" veikta ēkas fasādes, cokola, pārseguma siltināšana, logu un durvju nomaiņa, kā arī zibens aizsardzības sistēmas izbūve un granulu katla uzstādīšana. Pašvaldībā uzsvēra, ka paveiktie siltināšanas darbi uzlabos ēkas energoefektivitāti, ļaujot samazināt tās uzturēšanas izmaksas, pagarinot ēkas dzīves ciklu un uzlabojot mikroklimatu telpās.

"Kūlīšos" atrodas Klintaines pagasta pārvalde, pagasta bibliotēka un Tradīciju zāle, tādējādi tā pagastā ir nozīmīga publiskā ēka, pasākumu norises un pakalpojumu saņemšanas vieta iedzīvotājiem, skaidroja Kitajeva.

Darbus objektā veica SIA "Rufs", un to kopējās izmaksas, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli, ir 142 919 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)