Banner 980x90

Pabeigti ceļa būvdarbi posmā no Jaunjelgavas līdz Sērenei

Rīga, 28.sept., LETA. Pabeigta seguma atjaunošana uz valsts reģionālā autoceļa P87 Bauska-Aizkraukle posmā no Jaunjelgavas līdz Sērenei (67,24. līdz 76,02.kilometrs), aģentūrai LETA pavēstīja AS "Latvijas Valsts ceļi".

Visi satiksmes ierobežojumi ir noņemti. Par valsts budžeta līdzekļiem atjaunoti 8,7 kilometri ceļa. Būvdarbu laikā veikta ceļa profila labošana, ieklāta izlīdzinošā kārta un nomainīta virskārta, tajā skaitā tiltam pār Lauci. Atjaunota 61 nobrauktuve gan uz asfalta, gan grants ceļiem. Melnais segums šeit tika izbūvēts pirms 45 gadiem, bet ceļa virsmas apstrāde pēdējo reizi tika veikta 1987.gadā.

Kopējās būvdarbu izmaksas bija 1,6 miljoni eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli. Būvdarbus veica SIA "CBF Igate" un SIA "Saldus ceļinieks".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)