Banner 980x90

Pabeigti būvdarbi pie Pļaviņu HES

Ilustratīvs foto/ Foto: Aizkraukle24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Aizkraukle24.lv
Ir pabeigti būvdarbi uz Pļaviņu HES tuneļa brauktuves un uzbrauktuvēm, un tur ir atcelti satiksmes ierobežojumi, pilsētas informācijas portālu Aizkraukle24.lv informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi" Satiksmes informācijas centrā.

Remontdarbu laikā joprojām noteiktās stundās ir slēgta satiksme pār Ķeguma HES tiltu, satiksmes ierobežojumi  saglabājas arī uz Rīgas HES tilta.

Uz Valmieras šosejas (A3) posmā no Rubenes līdz Mellupes tiltam jārēķinās ar papildu stundu ceļā, jo objektā ir seši luksoforu posmi. No šodienas, 16.jūnija, tiks slēgta satiksme pa ceļa pārvadu, iebraucot Valmierā no Rīgas puses, satiksme tiek novirzīta pa apbraucamajiem ceļiem.

Dodoties no Rīgas Daugavpils virzienā (A6), jārēķinās ar papildu 40 minūtēm ceļā, jo seguma atjaunošanu veic divos posmos pie Kokneses.

Turpinās būvdarbi uz autoceļa Rēzekne–Krievijas robeža (Terehova) (A12) posmā no Greiškāniem līdz dzelzceļa pārbrauktuvei, autovadītājiem jārēķinās ar papildu pusstundu ceļā.

Uz Rēzeknes–Daugavpils ceļa (A13) darbi norisinās piecos posmos:
* pie Rēzeknes Kārsavas virzienā;
* pie Maltas, kur būtisku satiksmes ierobežojumu nav;
* pie Rušona ezera pa dienu satiksmi organizē luksofori;
* no Špoģiem līdz Daugavpilij luksoforu posmu nav un posmu var šķērsot aptuveni pusstundā;
* pirms Lietuvas robežas ir satiksmes regulētāji un paredzamais objekta šķērsošanas laiks pārsniedz pusstundu.

Seguma atjaunošana notiek autoceļa Rīgas HES–Jaunjelgava (P85) posmā no Ķeguma Jaunjelgavas virzienā, tur jārēķinās ar papildu pusstundu ceļā. Papildu stunda būs nepieciešama arī dodoties no Vecumniekiem Neretas virzienā (P73), kur remontdarbi notiek Valles apkārtnē.

Būvdarbi joprojām turpinās uz Liepājas šosejas (A9) aiz Lielupes tilta Liepājas virzienā, uz Tallinas šosejas (A1) posmā no Salacgrīvas līdz Ainažiem, uz Siguldas šosejas (A2) Līgatnē, uz Vecpiebalgas ceļa (P30), un uz Klaipēdas šosejas (A11) posmā no Nīcas līdz Rucavai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)