Banner 980x90

Oriģinālas sienas lampas modernam un klasiskam interjeram

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Sienas lampas jeb bra īpašā pazīme ir tas, ka šādu gaismekli izmanto ne tikai telpas apgaismošanai, bet arī izrotāšanai. Ar šādu lampu var ātri un viegli akcentēt istabas daļu un padarīt telpas dizainu pievilcīgāku un interesantāku.

Sienas lampas bieži izmanto mazās istabās, kur standarta izmēra lustra izskatītos pārāk liela. Ja Jums ir nepieciešams izcelt gleznu, spoguli vai skaistu krēslu, neliela sienas lampa ir tieši tas, kas vajadzīgs. Tā radīs istabā mājīgu atmosfēru, bet dažu sienas lampu tehniskie parametri atļauj ieskrūvēt spēcīgākas spuldzītes.

Bra ir populārs dekors dzīvokļos, bet tās var izmantot arī birojos un publiskajās telpās, lai padarītu skaidrākas darba telpu robežas. Cilvēki, kuriem ir īpaši jārūpējas par savu redzi, dažkārt izmanto sienas lampu galda lampas vietā. Ja mājās Jums nav nepieciešams sevišķi spilgts apgaismojums, tad apdomājiet šādas lampas iegādi.

Sienas lampas internetā – labas cenas un skaisti modeļi
Interneta veikals Precesdarbam.lv piedāvā plašu mājas preču klāstu. Sienas lampas un cita veida gaismekļi šajā veikalā ir pieejami gan katrai gaumei, gan katram maciņam. Meklējot jaunu un skaistu lampu savam dzīvoklim vai birojam, neaizmirstiet ielūkoties www.precesdarbam.lv mājaslapā. Tur atradīsiet bra, kas iederēsies dažādos interjeros:
- minimālistisks dizains un klasiskas krāsas – ja Jums ir nepieciešama vienkārša un praktiska lampa, tas būs labs risinājums;
- izteiksmīgs dekors, griezti rotājumi, kristāla piekari – klasikas cienītājiem, kuriem patīk noformēt interjerus retro stilā;
- modernas formas un neparasti dizaina risinājumi – šādas bra novērtēs eksperimentu mīļotāji un tie, kuri vēlas atsvaidzināt istabas interjeru ar vienu dekora elementu.

Precesdarbam.lv piedāvā no dažādiem metāliem ražotus gaismekļus. Visbiežāk lampas tiek ražotas
- no niķeļa – pateicoties savām fizikālajām īpašībām, šis metāls ir ieguvis lielu popularitāti. Tas ir izturīgs un izstrādājumi no niķeļa kalpo ilgi;
- no hroma – izturīgs materiāls, kas ar laiku nerūs un nedraud korozija. Hromētajām lampām piemīt savdabīgs sudrabains spīdums, kas vienlaikus ir pievilcīgs un nav pārlieku ekstravagants;
- no misiņa – šim vara sakausējumam piemīt dzeltenīga nokrāsa un misiņa lampa izskatās īpaši izsmalcināti. Tas ir labs variants vintāža interjeriem.

Precesdarbam.lv veikala klienti var izvēlēties izdevīgāko preces apmaksas un piegādes variantu. Ienāciet www.precesdarbam.lv un uzziniet, kā ātri un ērti iegādāties sienas lampu, kas atbilst Jūsu vēlmēm!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)