Banner 980x90

Novusa un carrom sacensības bērnu centrā "Pepija"

Foto: plavinunovads.lv
Foto: plavinunovads.lv

No 17. līdz 25.februārim, veselas piecas dienas, bērnu centrā "Pepija" notika carrom un novusa sacensības, pilsētas informācijas portālu Aizkraukle24.lv informēja Pļaviņu novada pašvaldībā.

Carrom – tas ir pirkstu novuss, kuras spēles gaitā, katram spēlētājam pamīšus jāveic sitieni pa ripām.Sitieni tiek veikti ar roku. Novuss ir spēle, kurā ripas jāsit ar novusa kijām. Katrai spēlei ir savi noteikumi, ar kuriem bērni jau ir iepazinušies jau iepriekš.

Šīs spēles attīsta bērnos tādas īpašības kā mērķtiecību, pacietību, uzmanības koncetrāciju, precizitāti, komunikācijas iemaņas, kā arī stiprina komandas garu. Šīs spēles ir lielisks laika pavadīšanas veids, ar ko nodarboties brivajā laikā. Spēlē piedalījās 20 bērnu centra apmeklētāji, kuri aizrautīgi spēlēja šīs spēles. Pēc apkopotajiem datiem ir iegūti rezultāti un bērni tika apbalvoti ar diplomiem, medaļām un pateicības rakstiem.

Šo spēļu rezultāti ir:

Pateicības par piedalīšanos carrom un novusa sacensībās.

Nastjai Oborotovai 5.b kl., Keitai Aizporietei 5.b kl., Danielam Pogodinam 7.a kl., Rolandam Cvetkovam 7.a kl., Zitai Jansonei 6.b kl., Evaldam Jansonam 4.a kl., Ričardam Frejam 7.b kl., Danielam Sakovičam 1.a kl., Malvīnei Sakovičai 5.a kl., Artūram Abdrazokovam 1.a kl., Edgaram Osipovskim 2. b kl., Vilmāram Apolonam 5.b kl., Kārlim Liepiņam 5.a kl., Leonam Ģipam 5.b kl.

Carrom spēles godalgotās vietas:
1.vieta – Ričardam Pogodinam 5. a kl.
2.vieta – Nikitam Skrimblim 5.a kl.
3.vieta – Jānim Stepānam 7.a kl.

Novusa spēles godalgotās vietas:
1.vieta – Viktorijai Smerjotkinai 7.b kl.
2.vieta – Ričardam Pogodinam 5.a kl.
3.vieta – Nikitam Skrimblim 5.a kl.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)