Banner 980x90

No 20.marta līdz 20.septembrim pārcelta autobusu pieturvieta "Pļaviņas"

Rīga, 16.marts, LETA. Sakarā ar rekonstrukcijas darbiem Pļaviņās Dzelzceļa un Pasta ielas krustojumā, Stacijas laukumā, laika posmā no 2017.gada 20.marta līdz 20.septembrim autobusu pieturvieta "Pļaviņas" tiks pārcelta uz Raiņa ielu, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcija.

Maršruta, kas ved virzienā no Klintaines, autobuss brauks pa Daugavas, Pasta, Raiņa ielu, apstājoties pieturā "Pļaviņas", tad turpinās braukt pa Odzienas un Daugavas ielu.

Autobuss, kas brauc virzienā no Gostiņiem, brauks pa Daugavas, Odzienas, Raiņa ielu, apstājoties pieturā "Pļaviņas", pēc tam turpinās braukt pa Pasta un Daugavas ielu.

Savukārt autobuss, kas brauc uz Odzienu, brauks pa Raiņa ielu, apstājoties pieturvietā "Pļaviņas", pēc tam - pa Odzienas ielu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)