Banner 980x90

Neretas novada domes priekšsēdētājs Kviesis pērn iegādājies automašīnu

Jelgava, 4.apr., LETA. Neretas novada domes priekšsēdētājs Arvīds Kviesis (V) 2017.gadā iegādājies automašīnu "Nissan Qashqai", liecina Valsts ieņēmumu dienesta publiskotā amatpersonas deklarācija.

2013.gada izlaiduma transportlīdzeklis Kviesim izmaksājis 12 000 eiro. Domes priekšsēdētāja īpašumā bija arī citas automašīnas - 1988.gadā ražota "Audi 80", kā arī 1996.gada izlaiduma "Audi A4".

Kvieša alga domē pērn bijusi 16 014 eiro, vēl 1617 eiro no Lauku atbalsta dienesta viņš deklarējis kā ienākumus no saimnieciskās darbības un komercdarbības.

Domes priekšsēdētājam bijuši arī uzkrājumi, kas gada laikā ievērojami sarukuši. Proti, 2017.gadā Kvieša deklarācijā kā uzkrājumi bankā norādīti 8706 eiro, bet vēl pirms gada šī summa bija 14 444 eiro. Parādsaistības novada vadītājs deklarējis nav.

Kviesim, kurš ir arī Zemgales plānošanas reģiona padomes dalībnieks un kapitāldaļu turētājā pārstāvis SIA "Vidusdaugavas SPAAO", pilnībā vai daļēji pieder vairāki zemesgabali Neretas un Vecumnieku novadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)