Banner 980x90

Negaisa izraisīti elektroapgādes traucējumi vēl ir aptuveni 300 klientiem

Rīga, 14.aug., LETA. Šodien ap plkst.13 elektroapgādes traucējumi, kas ir saistīti ar aizvadītajā nedēļas nogalē piedzīvotā negaisa izraisītajiem elektrotīkla bojājumiem, vēl ir aptuveni 300 klientiem, aģentūru LETA informēja AS "Sadales tīkls" pārstāve Tatjana Smirnova.

Viņa atzīmēja, ka lielākā daļa no negaisa izraisītajiem elektrotīkla bojājumiem tika novērsti vakar, 13.augustā.

Bet šodien "Sadales tīkls" turpina darbu pie tehniski sarežģītākajiem elektrotīkla bojājumiem.

"Sadales tīkla" mērķis patlaban ir novērst visus elektrotīkla bojājumus un visiem klientiem pēc iespējas ātrāk atjaunot elektroapgādi, līdz ar to patlaban vēl nav apkopta informācija par negaisa izraisītajiem bojājumiem un paveikto darbu, norādīja Smirnova.

Kā ziņots, svētdien, 13.augustā, ap plkst.18 kopā vēl bez elektroapgādes bija 2500 klienti. Lielākie elektroapgādes traucējumi tad vēl bija Alojas, Salacgrīvas, Limbažu, Carnikavas, Madonas, Vecpiebalgas, Saulkrastu, Bauskas, Smiltenes un Vecumnieku novados.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)