Banner 980x90

Nedēļas nogalē Likteņdārzā rīko otro Veselības dienu

Jelgava, 4.okt., LETA. 7.oktobrī no plkst.11 līdz 15 Likteņdārzā notiks fiziskajai, garīgajai un emocionālajai veselībai veltītā projekta "Garīgās veselības diena sev" otrā Veselības diena, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Sanita Heinsberga.

Likteņdārzā notiks cigun nodarbības Zitas Siliņas vadībā, tāpat būs pieejama smilšu-krāsu-gaismas lampu terapija. Tā palīdz iegūt mieru, izpaust savas emocijas caur radošu darbošanos un veido atvērtāku notikumiem apkārt prātu. Aktivitāte notiks kopā ar Lauru Līdaku-Ambrazēviču.

Paredzēta arī ekspedīcija "Likteņdārzs" ģimenēm un draugu komandām, kas bērniem un pieaugušajiem ļaus iepazīt Likteņdārzu un saredzēt skaisto detaļās, kas varbūt ir paslīdējis garām, baudot 22 hektārus plašo Likteņdārza teritoriju pastaigās vai ekskursijās. Ekspedīciju organizēs Jānis Karalis.

"Viss notiks vai sāksies radoši izglītojošā laukumā netālu no autostāvietas arī tad, ja laika apstākļi būs īsti rudenīgi, tomēr būs padomāts par apmeklētāju ērtībām - būs teltis lietus gadījumam un silta tēja. Likteņdārzs īpaši aicina ģimenes ar bērniem, jo ikviena no aktivitātēm ir piemērota gan lieliem, gan maziem," skaidroja Heinsberga.

Dalība pasākumā ir bez maksas, ieeja Likteņdārzā - par ziedojumiem.

Jau vēstīts, ka pirmais projekta "Garīgās veselības diena sev" pasākums Likteņdārzā notika septembra beigās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)