Banner 980x90

Naudas aizdevums no "ViaSMS" – līdz 350 EUR jau pirmajā reizē

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ja tev ir vajadzīgs naudas aizdevums, taču nav laika un vēlmes to saņemt bankā, apskati piedāvājumus Viasms.lv. Tev nebūs jāiesniedz nekādi dokumenti, izziņas par ienākumiem vai bankas konta izdrukas, turklāt aizdevumu saņemsi daudz ātrāk, nekā tas būtu bankā.  

Tu vari atrisināt īslaicīgas finanšu problēmas, veikt steidzamu pirkumu vai negaidītu maksājumu, saņemot naudu "ViaSMS". Tev nebūs jālūdz tuvnieku, draugu vai kolēģu palīdzība, aizņemoties naudu, un nebūs arī nekas jāieķīlā, jo "ViaSMS" izsniedz aizdevumus bez galvojuma un ķīlas. 

Kā saņemams naudas aizdevums "ViaSMS"?
- Viasms.lv mājaslapā izvēlies vajadzīgo summu un reģistrējies, sekojot norādēm.
- Savā mobilajā telefonā saņem aktivizācijas kodu.
- No sava bankas konta pārskaiti 1 centu uz "ViaSMS" kontu un maksājuma mērķī norādi tekstu "Piekrītu VIA SMS Aizdevuma līguma nosacījumiem. Atļauju VSAA sniegt izziņu par maniem pēdējo 6 mēnešu ienākumiem kredītspējas izvērtēšanai." 
- "ViaSMS" ir konti "Swedbank", "Citadele", "Nordea", "DNB" un "Norvik" bankās, tādēļ 1 centa pārskaitījuma saņemšanai izmanto savu banku. 
- Pieprasījums tiks nekavējoties apstrādāts. Pēc apstiprinoša lēmuma nauda tiks pārskaitīta tavā kontā 15 minūšu laikā.  

Cik liels naudas aizdevums pieejams Viasms.lv?
Ja esi tikko reģistrējies jauns klients un aizņemsies pirmo reizi, varēsi saņemt līdz 350 EUR. Laikā atmaksājot pirmo aizdevumu, varēsi saņemt jau 500 EUR, bet visās nākamajās reizēs līdz 700 EUR.  Noderīgi, ka arī tad, ja nevari laikā atmaksāt aizdevumu, iespējams ir atmaksas termiņu pagarināt.

No kāda vecuma var aizņemties "ViaSMS"?
Naudas aizdevums "ViaSMS" pieejams personām vecumā no 20 līdz 70 gadiem. 20 gadu vecuma slieksnis tika ieviests, īstenojot atbildīga kredītdevēja praksi, kas nepieļauj pāragras kredītsaistības jauniešiem. 

Noderīgas izziņas par aizdevuma stāvokli
Par papildu samaksu ir iespējams saņemt izziņas no Viasms.lv. Klients var saņemt apliecinājumu par to, ka kredīts ir pilnībā atmaksāts, kā arī izziņu par atlikušo kredīta summu un detalizētu info par maksājumiem. Šīs izziņas var saņemt gan e-pastā, gan arī izdrukātā formā, saņemot sūtījumā pa pastu. 

Izpalīdzīgs klientu serviss
Ja esi nolēmis, ka "ViaSMS" aizdevumu piedāvājums ir piemērots tavām vajadzībām, reģistrējies Viasms.lv un piesaki sev vajadzīgo aizdevuma summu. Tavām ērtībām allaž pieejams atsaucīgs klientu serviss. Sazināties vari, rakstot uze-pastu: info@viasms.lv vai zvanot  +371 67 212 412. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)