Banner 980x90

Nākamgad par 100 000 eiro plāno remontēt Skolas ielu Neretas novada Ērberģē

Jelgava, 24.nov., LETA. Neretas novada pašvaldības budžetā ieplānoti 100 000 eiro Skolas ielas asfaltēšanai Ērberģes ciemā, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldība.

Šogad remontdarbi netika īstenoti, jo aizkavējās tehniskā projekta izstrāde.

Pašvaldībā informēja, ka kopumā ceļu atjaunošanai novadā šogad iztērēti 205 656 eiro, sakārtojot piecus infrastruktūras objektus.

Pētera Lodziņa un Jāņa Jaunsudrabiņa ielas sakārtošanas izmaksas sasniedza 148 679 eiro, Sproģu ciema galvenās ielas asfaltēšanas darbi izmaksāja 27 077 eiro. Savukārt Neretas Tirgus laukums un nobrauktuve ar stāvlaukumu pie Neretas Jāņa Jaunsudrabiņa vidusskolas izmaksāja attiecīgi 7811 un 22 089 eiro.

Informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā liecina, ka darbus veica Jēkabpilī reģistrētā SIA "Ošukalns".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)