Banner 980x90

"Muzikālais teātris 7" ziemas un pavasara sezonu sāks ar izrādi "Muļķe sirds" Aizkrauklē

Rīga, 19.janv., LETA. "Muzikālais teātris 7" ziemas un pavasara sezonu sāks ar Voldemāra Šoriņa izrādi "Muļķe sirds", kura savu ceļojumu pa sešām Latvijas pilsētām sāks 27.janvārī Aizkraukles kultūras namā, aģentūru LETA informēja teātrī.

Pirmo reizi "Muzikālais teātris 7", uzklausot savu skatītāju ilggadīgos aicinājumus, radis iespēju uzvest izrādi pilnā apmērā arī uz pilsētu kultūras namu skatuvēm.

Dziesmu spēlē tiek izmantoti iepriekš iefilmēti materiāli, kas papildina un padara spraigāku lugas sižetu, un videoekrāna klātbūtne ļāvusi samazināt dekorāciju apjomu, lai uzvedums iekštelpās varētu notikt tikpat iespaidīgi kā brīvdabas estrādēs. "Šī izrāde ir par sirdi un arī tiek spēlēta no visas sirds. Ar izrādes dalībniekiem vasarā esam iespēlējušies un tagad priecājamies atkal būt kopā, šajā vēsajā ziemas laikā mūsu skatītājiem ļaujot sajust vasaras dzīvesprieku, temperamentu un romantisku mīlestību," pauda Šoriņš.

Izrādē piedalās tādi dziedātāji kā Antra Stafecka, Dainis Skutelis, Andris Daņiļenko, Līga Robežniece, aktieri Zigurds Neimanis, Zane Jančevska, Zane Burnicka, akordeonists un komponists Valdis Zilveris un komiķe Jolanda Suvorova. Kopā ar aktieriem un dejotāju grupu horeogrāfa Alberta Kivlenieka vadībā uzstājas arī popgrupas "Tirkizband" dalībnieki.

Pazīstamo dziesmu jaunās aranžijas veidojis Juris Kristons. Izrādes scenogrāfs ir Jānis Jansons, bet kostīmu māksliniece - Šeila.

Ziemas un pavasara sezonā izrādes notiks arī 28.janvārī Latgales vēstniecībā "Gors", 4.februārī Ventspils teātra namā "Jūras vārti", 5.februārī Kalnu kultūras namā, Nīgrandē, 9.martā Salacgrīvas kultūras namā, 15.aprīlī Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē.

Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā, kā arī viesizrāžu norises vietās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)