Banner 980x90

Mobilie telefoni Tavai brīvībai!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Pirms vairākiem gadiem mobilie telefoni bija ekskluzīvs priekšmets, taču laiki mainās un tagad bez tā nav iedomājams neviens – biznesmenis, skolnieks, pensionārs, pat bērnudārznieks. Mūsdienās mobilie telefoni ir kļuvuši par neatņemamu ikdienas sastāvdaļu, kas kalpo kā komunikācijas līdzeklis un sniedz personīgo brīvību.

Mobilie telefoni mūsu ikdienā pilda ne tikai zvanīšanas un īsziņu sūtīšanas funkcijas, bet arī sniedz iespēju
- sērfot internetā;
- klausīties mūziku;
- spēlēt spēles,
kā arī izmantot dažādas papildus aplikācijas un rīkus, tādējādi paplašinot mobilo telefonu darbību iespējas. Mūsdienu tirgus piedāvā plašu mobilo telefonu klāstu, kas sniedz iespēju katram izvēlēties sev atbilstošāko modeli.

Kā izvēlēties piemērotāko mobilo telefonu?
Ja esi nolēmis iegādāties jaunu mobilo telefonu, izvēlies to savam dzīvesveidam atbilstošu. Lūk, daži padomi mobilā telefona izvēlei:
- pievērs uzmanību ekrānam, jo miglains attēls ar izplūdušām kontūrām noteikti nav Tavs sapnis – ass un kvalitatīvs attēls ir viens no faktoriem, ko vēlas ikviens tālruņa lietotājs;
- svarīgs faktors ir arī telefona atmiņas ietilpība – ja vēlies lejupielādēt savas iecienītākās aplikācijas, filmas, mūziku, saglabāt bildes un dažādu citu informāciju, tev noteikti nepieciešams telefons ar lielu atmiņas ietilpību. Daudziem mobilo telefonu modeļiem ir iespēja ievietot atmiņas karti, tādējādi palielinot telefona atmiņas lielumu;
- internets telefonā mūsdienās ir neatņemama telefona funkciju, kas atļauj izmantot e-pastu, lasīt ziņu portālus, kā arī lietot sociālos tīklus. Ja Tev tas ir svarīgi, pievērs uzmanību interneta atbalsta parametriem: ar 3G un 4G, kā arī bezvadu interneta jeb Wi-Fi iespējām;
- bieži dodies ceļojumos vai vienkārši esi aizrautīgs fotogrāfs? Tad svarīgs kritērijs, pērkot mobilo telefonu, būs iebūvētās kameras kvalitāte. Plašajā mobilo telefonu klāstā pieejamas fotokameras līdz pat 41Mpix, kas spēj aizvietot vienkāršos fotoaparātus. Labas kvalitātes bildes var iegūt, sākot ar 5 Mpix fotokameru.

Mūsu straujais dzīves ritms prasa, lai mobilie telefoni būtu ērti, aprīkoti ar papildus funkcijām un dažādām aplikācijām, kas ikdienas dzīvi padara daudz vienkāršāku.

Iepērcies Tehnoland.lv!
Interneta veikalā Tehnoland.lv ir atrodami dažādu zīmolu mobilie telefoni visām gaumēm un prasībām. No moderniem līdz pat budžetam draudzīgiem telefoniem.  Pieejami arī dažādi akciju piedāvājumi un atlaides.

Visi mobilie telefoni ir sadalīti pēc vairākām kategorijām, kas ļaus Tev neapjukt piedāvājuma klāstā:
- cena;
- krāsa;
- ražotājs;
- ekrāna izmērs;
- atmiņas lielums;
- operētājsistēma u.c.

Ienāc Tehnoland.lv un izvēlies sev piemērotāko mobilo tālruni!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)