Banner 980x90

"Mēness aptiekas" izveidē Aizkrauklē investēti 30 000 eiro

Rīga, 13.nov., LETA. Zīmola "Mēness aptieka" izveidē Aizkrauklē investēti aptuveni 30 000 eiro, aģentūru LETA informēja "Mēness aptieku" tīkla pārvaldošā uzņēmuma AS "Sentor Farm aptiekas" pārstāvji.

Jaunā aptieka Aizkrauklē izveidota pēc vērienīgas rekonstrukcijas, kuras laikā ir paplašināta aptiekas tirdzniecības zāle, mainīts apgaismojums un "Mēness aptiekas" konceptam atbilstoši izvietotas aptiekas mēbeles.

Kā skaidroja "Sentor Farm aptiekas" valdes priekšsēdētājs Dmitrijs Juskovecs, iepriekš šajā vietā atradās uzņēmuma SIA "Aizkraukles aptieka" pārvaldīta aptieka. Lēmums par šīs aptiekas iegādi nav bijis nejaušs, bet pamazām veidojies, balstoties labā savstarpējā sadarbībā, jo "Aizkraukles aptieka" bija viena no "Aptieku alianses" dalībniecēm.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Sentor Farm aptiekas" par "Aizkraukles aptiekas" īpašnieci kļuva šī gada sākumā. Šī gada 11.jūlijā uzņēmums "Aizkraukles aptieka" tika likvidēts.

Jaunās aptiekas atklāšana paredzēta rīt, 14.novembrī.

SIA "Aizkraukles aptieka" apgrozījums pērn bija 923 306 eiro, bet peļņa - 4082 eiro. Uzņēmums dibināts 1997.gadā, tā pamatkapitāls bija 2919 eiro. Līdz brīdim, kad "Aizkraukles aptieku" iegādājās "Sentor Farm aptiekas", uzņēmums piederēja Ilzei Safonovai - 53,48% un Janīnai Čižikai - 46,52%.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka "Sentor Farm aptiekas" apgrozījums pērn bija 124,114 miljoni eiro, kas ir par 20,2% vairāk nekā 2015.gadā, bet uzņēmuma peļņa pērn bija 3,338 miljoni eiro, kas ir pieaugums par 18,4%, liecina "Firmas.lv" informācija.

"Sentor Farm aptiekas" iekļautas vietējā holdingā AS "Repharm", kam pieder arī zāļu lieltirgotava AS "Recipe Plus", augu valsts ārstniecisko līdzekļu ražotāja AS "Rīgas farmaceitiskā fabrika", AS "Veselības centru apvienība" un SIA "Centrālā laboratorija".

AS "Sentor Farm aptiekas" dibināta 2003.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 199 000 eiro. Aptieku tīklā apvienotas vairāk nekā 200 aptiekas un astoņas aptieku filiāles Rīgā un reģionos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)