Banner 980x90

Meliorācijas sistēmu būvnieks "C.I.K.A." saglabājis apgrozījuma apmēru un būtiski palielinājis peļņu

Jelgava, 6.marts, LETA. Neretas novadā reģistrētais meliorācijas sistēmu būvnieks SIA "C.I.K.A." 2017.gadā noturējis apgrozījumu 2016.gada līmenī un būtiski audzējis peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija.

Komersanta apgrozījums pērn bijis 206 371 eiro, kas, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, ir par 1% vairāk. Proti, 2016.gadā apgrozījums sasniedza 206 257 eiro.

Savukārt hidrotehnisko objektu būvnieka peļņa augusi no 813 eiro 2016.gadā līdz 17 071 eiro pērn.

Uzņēmuma vadība gada pārskatā norāda, ka klientu skaits pagājušajā gadā palicis nemainīgs. Savukārt šogad SIA "C.I.K.A." plāno iegādāties jaunu tehniku, dažādot sniegtos pakalpojumus, uzlabot remontzonu. Kredītu ņemšana pašlaik nav uzņēmuma plānos.

Uzņēmums vienādās daļās pieder Robertam Blūmam un Ingai Čerņevskai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)