Banner 980x90

Meliorācijas sistēmas pārbūvē Jaunjelgavas novadā ieguldīs 149 979 eiro

Jelgava, 11.dec., LETA. Jaunjelgavas novada pašvaldība īstenos meliorācijas sistēmas pārbūves projektu, kura izmaksas ir 149 979 eiro, lēmuši novada domes deputāti.

Pašvaldība plāno sakārtot vairākus pašvaldības nozīmes koplietošanas meliorācijas grāvjus Daudzeses un Sunākstes pagastos, veicot projektēšanas, autoruzraudzības, būvuzraudzības un pārbūves darbus.

Ieceres īstenošana kopumā izmaksās 149 979 eiro, lielāko daļu segs Eiropas Lauku fonds lauksaimniecības attīstībai, bet pašvaldība nodrošinās desmito finansējuma daļu. Projekta apstiprināšanas gadījumā projekta īstenošanai nepieciešamos līdzekļus pašvaldība aizņemsies Valsts kasē.

Projektu plānots īstenot līdz 2018.gada beigām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)