Banner 980x90

Mācībās Aizkrauklē VUGD inscenēs koka izstrādājumu aizdegšanos uzņēmumā

Jelgava, 11.sept., LETA. Šodien plkst.11 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) rīko ugunsdzēsības taktiskās mācības kokapstrādes uzņēmumā SIA "Jeld-Wen" Rūpniecības ielā Aizkrauklē, aģentūru LETA informēja VUGD pārstāve Ilze Dāme Birziņa.

Mācībās tiks inscenēta situācija, ka uzņēmuma ražošanas ceha gatavās produkcijas novietnē ir notikusi aizdegšanās un produkcija deg 120 kvadrātmetru platībā.

Mācībās piedalīsies VUGD un "Jeld-Wen" pārstāvji. Mācību mērķis ir pārbaudīt ugunsdzēsēju iemaņas, trenēt, veikt un vadīt ugunsgrēku dzēšanu un glābšanas darbus ražošanas objektos.

Mācību laikā operatīvie transportlīdzekļi pārvietosies ar ieslēgtiem skaņas un gaismas signāliem, tāpēc VUGD aicina iedzīvotājus neuztraukties, redzot uz ielām pārvietojoties operatīvo tehniku ar ieslēgtiem skaņas un gaismas signāliem, un redzot dūmus, jo mācībās tiks izmantoti degšanas faktoru imitācijas līdzekļi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)