Banner 980x90

LRA Aizkraukles novadā startē ar valdošo Vidzemes partiju

Jelgava, 19.apr., LETA. Latvijas Reģionu apvienība (LRA) startam pašvaldības vēlēšanās Aizkraukles novadā izveidojusi kopīgu sarakstu ar domē valdošo Vidzemes partiju, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas informācija.

Apvienotā saraksta līderis ir domes priekšsēdētājs Leons Līdums, kā otrais deputāta amata kandidāts pieteikts pašvaldības izpilddirektors Einārs Zēbergs, sarakstā pārstāvēti arī esošie Vidzemes partijas domes deputāti Valdis Padoms, Anta Teivāne, Rolands Šteinbergs, Anita Bicka, Edgars Bricis, Guntis Klūga, Zane Romanova un Juris Benjavs.

LRA un Vidzemes partija plāno turpināt sakārtot novada ceļu infrastruktūru un iekšpagalmu labiekārtošanu. Tāpat paredzēts veicināt uzņēmējdarbībai labvēlīgu vidi, stiprināt vietējo kopienu, uzlabojot komunikāciju starp iedzīvotājiem un pašvaldību, aktīvi izmantojot sociālos tīklus, veicināt sabiedrībā piederības apziņu, lokālpatriotismu, rosināt garīgo vērtību veidošanos.

Priekšvēlēšanu programmā iekļauts mērķis arī uzlabot mācību vidi novada izglītības iestādēs un atbalstīt slimnīcu jaunu ārstniecības speciālistu piesaistīšanā, veselības aprūpes pakalpojumu pieejamības nodrošināšanā un dažādošanā, medicīnas iekārtu un telpu pakāpeniskā atjaunošanā kvalitatīvu pakalpojumu sniegšanai, kā arī citas ieceres.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)