Banner 980x90

Lielā Talka Aizkraukles novadā

Foto: aizkraukle.lv
Foto: aizkraukle.lv
Tā kā  jūlija beigās Aizkrauklē notiks Eiropas čempionāta sacensības ūdensmotosportā, Lielās talkas kopdarbs šogad noteikts Daugavmalas sakopšana. Sestdien, 23.aprīlī, plkst.9.00 novada iedzīvotāji tiek aicināti tikties Daugavas karstmalā aiz pilsētas kultūras nama uz kopīgu talkošanu.

Katrai novada izglītības iestādei ir ierādīta sava sakopšanas vieta. Iezīmētās vietas kartē var atrast spiežot uz iestāžu nosaukumiem:
Aizkraukles novada ģimnāzija
Aizkraukles 1.vidusskola
Aizkraukles pilsētas sākumskola
Aizkraukles profesionālā skola
Aizkraukles vakara (maiņu) vidusskola
Pensionāru biedrība

Tā kā skolnieki un pensionāri vairāk tikai sakops apkārtni, būtu ļoti pateicīgi arī par novada uzņēmēju līdzdalību šajā talkas dienā. Novada iedzīvotāji, uzņēmumu komandas ar krūmgriežiem, mačatēm un citiem griežamrīkiem tiks īpaši gaidīti. 

Iedzīvotāji, kas talkas dienā darbosies citur, nevis Daugavmalā, maisus Talkas dienā – 23.aprīlī varēs saņemt novada pašvaldības 1.stāvā pie dežuranta. Iedzīvotājiem, kuri vēlēsies maisus saņemt ātrāk, jāsazvanās ar Lielās talkas koordinatoru novadā Dzintaru Grundšteinu pa tālruni: 28665742.

"Ziedos" Ozolu un Birzes ielu krustojumā tiks nogādāts lielgabarīta atkritumu konteiners. Konteiners tur atradīsies tikai vienu dienu – 23.aprīlī.

Plkst.12.00 aiz pilsētas kultūras nama pie jaunā vides objekta "Mīlētāju soliņš", talcinieki tiek aicināti uz kopēju talkas putras ēšanu.

Kontakti:
Dzintars Grundšteins, Aizkraukles novada Lielās talkas koordinators, tālrunis: 28665742

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)