Banner 980x90

Līdzekļu taupīšanas nolūkos Pļaviņu novada pašvaldība aicina saņemt NĪN maksāšanas paziņojumus elektroniski

Jelgava, 5.janv., LETA. Lai taupītu līdzekļus, Pļaviņu novada pašvaldība aicina iedzīvotājus pieteikties nekustamā īpašuma nodokļa (NĪN) maksāšanas paziņojuma saņemšanai elektroniskā formātā, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Februārī nekustamā īpašuma nodokļa maksātāji saņems nodokļa maksāšanas paziņojumus, un joprojām divas trešdaļas no kopējā paziņojumu skaita pašvaldība sagatavo papīra formā un izsūta pa pastu. Pašvaldībā skaidro, ka tas veido ievērojamas izmaksas - vairāk nekā 1000 eiro. Turklāt šāds saņemšanas veids nav videi draudzīgs - tiek patērēts daudz papīra.

Pļaviņu novada dome aicina iedzīvotājus saudzēt dabu, taupīt līdzekļus un izmantot mūsdienīgu un ērtu iespēju saņemt nekustamā īpašuma nodokļa maksāšanas paziņojumus elektroniski. Pieteikties tā saņemšanai e-pastā var portālā "www.epakalpojumi.lv" vai, atsūtot savu elektroniskā pasta adresi uz e-pastu "jana.kupca@plavinas.lv".

Pašvaldība no 2019.gada plāno ieviest nodokļa maksāšanas paziņojuma piegādi pa pastu kā maksas pakalpojumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)