Banner 980x90

Lāzerdermatoloģijas klīnika – zinātnē balstītas skaistuma procedūras

Lāzerdermatoloģijas klīnika "Era Esthetic" saviem klientiem nodrošina mūsdienīgus un efektīvus skaistuma un veselības pakalpojumus, kas balstīti jaunākajās tehnoloģijās un zinātnes sasniegumos. Klīnikā pieejami aktuālākie pakalpojumi ādas ārstēšanā un atjaunošanā – jaunākās lāzertehnoloģijas, efektīvākās aparātprocedūras estētiskajā medicīnā un drošākās injekciju metodes.

Lāzerdermatoloģija – nepilnību likvidēšana un ādas atjaunošana
Dažādas lāzerdermatoloģijas procedūras ļauj izmantot zinātnes sasniegumus savā labā – likvidēt ādas nepilnības, aizkavēt ādas novecošanos un palīdzēt tai saglabāt jauneklīgu izskatu, ārstēt ādas saslimšanas. 

Viena no pieprasītām procedūrām, kuru veic ar lāzeru, ir lāzerepilācija. Tā ir droša un efektīva metode nevēlamo matiņu likvidēšanai. Lāzerepilācijas laikā saudzīgi tiek likvidēti tikai matiņu sīpoli, neļaujot tiem ataugt un saglabājot ādu gludu visu laiku. 

Ar jaunākās paaudzes lāzeriem klīnikā "Era Esthetic" iespējams likvidēt arī nevēlamās dzimumzīmes un citus ādas veidojumus, pigmenta plankumus, veikt tetovējumu noņemšanu, likvidēt strijas un ārstēt tādas saslimšanas kā psoriāzi, nagu sēnīti, asinsvadu bojājumus un apsārtumu.

Efektīvas estētiskās dermatoloģijas procedūras
Klīnikas klientiem tik piedāvāts plašs estētiskās dermatoloģijas procedūru klāsts, kas palīdz ne tikai novērst jau esošās novecošanās pazīmes, bet arī aizkavēt jaunu rašanos. Estētiskā dermatoloģija ir veids, kā uzlabot izskatu bez radikālām metodēm un ķirurģiskas iejaukšanās.

Pakalpojumu klāstā ir tādas klientu iecienītas procedūras kā:
sejas ovāla atjaunošana ar ELOS tehnoloģiju eTwo;
sejas ādas nostiepšana bez ķirurģiskas iejaukšanās - THERMAGE;
Carita procedūras sejai;
Vela Shape celulīta ārstēšana un ķermeņa apkārtmēra samazināšana;
Intraceuticals: ādas kopšana ar skābekli.

Drošas injekcijas novecošanās aizkavēšanai
Izmantot vai neizmantot injekcijas sava izskata uzlabošanai – tas ir katra paša lēmums. Klīnikas speciālistu uzdevums ir piedāvāt klientiem pilnībā drošas un efektīvas injekciju metodes, kas balstītas jaunākajos zinātnes sasniegumos. Klīnikā iespējams veikt:
• biorevitalizāciju ar hialuronskābes injekcijām;
• filleru injekcijas;
• botulīna injekcijas;
• mikroinjekciju mezoterapiju;
• lūpu palielināšanu ar hialuronskābi.

Klīnika ar augstākajiem kvalitātes standartiem
Lāzerdermatoloģijas klīnika "Era Esthetic" ir slavenās Lietuvas klīnikas pārstāve, tāpēc jau kopš pirmās dienas, kad klīnika Latvijā darbojas, tiek nodrošināti paši augstākie standarti itin visā – vides komfortā un estētikā, klientu apkalpošanā, personāla profesionalitātē. Klīnikā strādā ar sertificētām jaunākās paaudzes lāzera iekārtām, izmanto tikai nozarē atzītas metodes un ierīces. Pakalpojumus klientiem sniedz sertificēti un pieredzes bagāti speciālisti un ārsti – dermatologi un kosmetologi.

Klīnika reģistrēta Latvijas Republikas Veselības ministrijas Veselības inspekcijā kā ambulatora medicīnas iestāde, kas var sniegt sekundārās medicīnas – dermatoloģijas pakalpojumus.

Profesionāls darbs, patīkama gaisotne un individuāla pieeja katram klientam – tā ir klīnikas "Era Esthetic" vizītkarte, kas liek klientiem šeit atgriezties atkal un atkal.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)