Banner 980x90

Latgalieši naski apdrošina liellopus, Medicīnas tūristi Latvijā, Rozītis pamet "Valmiera/ORDO"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ceturtdien, 28.jūlijā pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām. 

Gatavojas viduslaiku svētkiem par godu Jaunpils pils 715 gadu jubilejai

Šogad aprit 715 gadi kopš tajā tālajā 1301.gadā Livonijas ordeņa mestrs G.fon Roga deva rīkojumu Jaunpils pusē, netālu no Dobeles, uzbūvēt bruņinieku pili – cietoksni. Gadu simti ir gājuši, kungi mainījušies, bet savu ārējo veidolu Jaunpils pils ir saglabājusi līdz pat mūsdienām.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Latgalē pļavā atrod mirušu vīrieti

Trešdien, 27.jūlijā, Latgalē cietis kāds 35 gadus vecs vīrietis, paziņas vīrieti nekustīgu atradušas pļavā pie elektriskā govju gana.

Zane Bitere/ LETAZane Bitere/ LETA

Medicīnas tūristi Latvijā galvenokārt izvēlas veikt diagnostiku un ārstēt zobus

Izplatītākie medicīnas pakalpojumi, kurus ārzemnieki izvēlas saņemt Latvijā, ir diagnostika un zobārstniecība, intervijā laikrakstam "Diena" atklāj Latvijas Medicīnas eksporta asociācijas prezidents Olafs Slūtiņš.

Ilustratīvs foto/ Foto: PixabayIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay

Liepājā pirmklasniekiem pabalstos izmaksās 25 500 eiro

No 8.augusta Liepājā sāksies pabalstu izmaksa pašvaldības akcijā "Skolas soma", pirmklasniekiem paredzēts izmaksāt pabalstus 25 500 eiro apmērā, "Rietumu radio" informēja Liepājas Izglītības pārvaldē.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Dāvis Rozītis neturpinās spēlēt "Valmiera/ORDO" un pievienojas "Liepāja"/"Triobet"

Pavasarī par valsts čempionu kļuvušais centra spēlētājs Dāvis Rozītis nākamajā sezonā pārstāvēs "Aldaris" Latvijas Basketbola līgas (LBL) komandu "Liepāja"/"Triobet", vēsta aģentūra "Prime Athlete".

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Valmieras pilsētas svētkos varēs aplūkot Latvijā lielāko LEGO pilsētu

Sestdien, 13.augustā Valmieras Kultūras centra lielajā zālē no plkst.10.00 līdz plkst.18.00 visiem Valmieras pilsētas svētku viesiem būs iespēja apmeklēt Latvijas LEGO fanu kluba "Latlug" organizēto pasākumu "Klucīšu diena Valmierā". Kā lieli, tā mazi LEGO fani varēs aizraujoši pavadīt laiku gan aplūkojot LEGO modeļu izstādes, gan arī piedaloties dažādās būvēšanas aktivitātēs.

Valmiera24.lvValmiera24.lv

Mājdzīvnieku apdrošināšanu visbiežāk iegādājas Latgales iedzīvotāji, lielākoties tiek apdrošināti liellopi

Latvijas iedzīvotāji mājdzīvnieku apdrošināšanu visbiežāk izmanto, lai apdrošinātu liellopus – 96% no pērn izsniegtajām polisēm bija tieši liellopu apdrošināšanā, daudz retāk tiek apdrošināti mājputni un zirgi, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informē BALTA Korporatīvās komunikācijas vadītāja Juta Šteinerte.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Valsts zemes dienesta vadītāja iesniegusi atlūgumu

Valsts zemes dienesta (VZD) ģenerāldirektore Elita Baklāne-Ansberga tieslietu ministram Dzintaram Rasnačam (VL-TB/LNNK) ir iesniegusi atlūgumu.

Foto: Lita Krone/ LETAFoto: Lita Krone/ LETA

Aptauja: 41% Latvijas iedzīvotāju papildu brīvu stundu pavadītu kopā ar ģimeni

Ja Latvijas iedzīvotāji dienā iegūtu vēl vienu brīvu stundu, 41% to pavadītu kopā ar ģimeni, lai dotos kopīgā ekskursijā, pagatavotu maltīti vai pikniku, vai arī apmeklētu kādu kultūras pasākumu. Mobilo sakaru operatora "Amigo" Laimīgās stundas ietvaros komunikāciju portālā "Draugiem.lv" veiktās aptaujas rezultāti apstiprina pieņēmumu, ka cilvēki labprāt veltītu vairāk uzmanības saviem tuvākajiem, taču ikdienā nespēj atlicināt viņiem pietiekami daudz laika.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Krievu salā tiks attīstīts moderns jahtklubs un luksusa jahtu ražotne

Rīgas brīvostas pārvalde ir parakstījusi līgumu ar akciju sabiedrību "Quinto Marine Park" par zemes iznomāšanu Krievu salā moderna jahtkluba un luksusa jahtu ražotnes izveidošanai. Turpmāko piecu gadu laikā investējot turpat 3 miljonus eiro, privātais investors Krievu salā 15 hektāru platībā attīstīs visu nepieciešamo infrastruktūru pilna servisa jahtu ostas izbūvei, kā arī jahtu būves un remonta vajadzībām.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)