Banner 980x90

Labvēlīgi laikapstākļi saimniecībai "Ģēģeri" ļauj par 47% palielināt apgrozījumu

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Pērn par 47% pieaudzis Neretas novadā reģistrētās zemnieku saimniecības (ZS) "Ģēģeri" apgrozījums, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmuma vadība apgrozījuma pieaugumu skaidro ar labvēlīgiem laikapstākļiem, kas sekmēja lauksaimniecības produkcijas apjoma pieaugumu.

Kā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, proti, 2015.gadā saimniecības apgrozījums bija 2 200 334, bet iepriekšējā gadā - 1 506 694 eiro. Papildu ienākumi gūti arī, pārdodot kokmateriālus.

Ievērojami augusi arī peļņa, kas pagājušajā gadā sasniedza 809 575 eiro, bet 2014.gadā bija 161 615 eiro.

Pagājušajā gadā "Ģēģeri" saņēmuši valsts un Eiropas Savienības atbalstu 310 176 eiro, norādīts uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojumā.

Saimniecība apsaimnieko lauksaimniecības zemes Neretas, Aknīstes un Viesītes novados, kur tiek audzēti graudaugi un eļļas augi. Pērn iegādātas jaunas zemes platības.

ZS īpašnieks ir Juris Pundurs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)