Banner 980x90

Labiekārtota Lorelejas klints apkārtne Pļaviņās

Rīga, 3.janv., LETA. Pļaviņu novada pašvaldība un biedrība "Daugavas savienība" par 1803 eiro labiekārtojušas Lorelejas klints apkārtni, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Lorelejas klints atradās pretī Pļaviņu novada ģimnāzijai. Klints appludināta 1965.gadā, būvējot Pļaviņu hidroelektrostaciju.

Realizējot projektu, veikta atpūtas vietas bruģēšana Daugavas krastā, Lielajā Krasta ielā, no kuras paveras skats uz Daugavas ieleju. Tāpat izvietota informācijas plāksne par Lorelejas klinti.

Projekta īstenotāji uzskata, ka tādējādi ir palielināta Daugavas ielejas ainaviskā vērtība. Turklāt radītas papildu iespējas krastmalas izmantošanai, turpmākai tūrisma un aktīva brīvā laika pakalpojumu sniegšanas attīstībai.

Kopējās projekta izmaksas ir teju 1803 eiro, biedrība "Daugavas savienība" nodrošinājusi 617 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)