Banner 980x90

Kvalitatīvas saldētavas, kas palīdzēs saglabāt vasaras garšu jebkurā gadalaikā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Jauna virtuves iekārta, tostarp, saldētavas, ir samērā liels finansiāls ieguldījums Tavas mājas ērtībām. Tāpēc svarīgi pirms pirkuma veikšanas salīdzināt cenas, iepazīties ar piedāvājumu un izvēlēties preci, kas kalpos vislabāk. Pirms jaunas ierīces iegādes ir nepieciešams izvērtēt vairākus kritērijus, lai savā īpašumā iegūtu Tavām prasībām atbilstošāko preci. 

Pieci jautājumi, kas sev jāauzdod pirms saldētavas iegādes
1. Kāda tipa saldētavu izvēlēties? Vairumā tirdzniecības vietu ir iespējams iegādāties divu tipu saldētavas – ar vertikālu vai horizontālu saldētavas izvietojumu. Vertikālā pēc izskata atgādina ledusskapi. To ir viegli iekļaut virtuves interjerā un tajā var ērti organizēt saldējamo pārtiku. Savukārt, horizontālā pēc izskata atgādina lādi un tajā ir ērti sasaldēt ēdienu vairumā;
2. Kādas ir tās funkcijas? Izvērtē tās plauktus, nodalījumus, kā arī saldēšanas iespējas;
3. Cik daudz elektroenerģijas tā patērē? Katrai saldētāvai ir enerģijas patēriņa vērtējums, kas variē no A, kas ir vislabākais novērtējums, līdz G. 
4. Tai ir manuāla vai automātiska atkausēšana? Rēķinies, ka automātiskā atkausēšana pati regulē temperatūru, lai uz saldētavas sienām neparādītos ledus kārta. Tas, savukārt, palielina saldētavas enerģijas patēriņu. Savukārt, ja izvēlies manuālu atkausēšanu, tas nozīmē, ka visi sasaldētie produkti no saldētavas ir jāizņem, ierīce jāatvieno no elektrības un jāļauj tai atkust;
5. Kādu ražotāju izvēlēties? Iepazīsties ar ražotāju novērtējumiem tiešsaistē un izvēlies tādu, kuram vari uzticēties!

Nevainojamas saldētavas Tavai virtuvei atradīsi Tehnoland.lv
Tehnoland.lv ir interneta veikals, kas Latvijā darbojas jau vairāk nekā 20 gadus un kura piedāvājumā ir visdažādākās preces – sākot ar lielo sadzīves tehniku beidzot ar precēm veselībai un atpūtai. 

Tehnoland.lv tiešsaistes vietne ir viegli pārskatāma un tajā, atlasot sev interesējošos parametrus, Tu spēsi atrast saldētavu, kas piemērota tieši Tavai saimniecībai! Atrodi savu jauno saldētavu pēc šādiem parametriem:
- cena – no EUR 150 līdz EUR 400;
- ražotājs – "AEG", "Beko", "Electrolux", "Zanussi", "Snaige" u.c.;
- saldētavas izvietojums – horizontāla vai vertikāla;
- augstums – 61–210 cm;
- tilpums – 51–300 litru;
- elektroenerģijas patēriņa klase – A, A+, A++, A+++, B;
- korpusa krāsa – balta, melna, pelēka, nerusējošā tērauda korpuss.

Ienāc tehnoland.lv un iepazīsties ar piedāvājumu pats! Tehnoland.lv mājaslapā Tu atradīsi tikai labāko ražotāju saldētavas par īpaši izdevīgām cenām visa gada garumā. Saglabā vasaras garšu ikvienā gadalaikā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)